KUCHARZ Kudowa-Zdr贸j oferta pracy GABRIELA GA艁ECKA "maVic"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw ba艂ka艅skich
Data publikacji: 2016-09-16
Lokalizacja: Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: GABRIELA GA艁ECKA "maVic"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:S艂oneczna 3, 57-350 Kudowa-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw ba艂ka艅skich
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kudowa-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂odzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kudowa-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.12.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Znajomo艣膰 kuchni ba艂ka艅skich
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: GABRIELA GA艁ECKA "maVic"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Adres pracodawcy:
S艂oneczna 3, 57-350 Kudowa-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂odzki
Gmina pracodawcy: Kudowa-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kudowa-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: S艂oneczna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sanok (podkarpackie)
przestrzeganie przepis贸w BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga biura detektywistycznego
Agencja Ochrony Mienia i Konwoju K-4 Patrol Sp.zoo - 2017-02-24 - Sady (wielkopolskie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
GRAMAR Sp z o.o - 2017-02-06 - Lubenia (podkarpackie)
Wynagrodzenie 2000 z艂 netto - zale偶ne od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
GASTRO SC CHILLI MILI - 2017-09-12 - Sulbiny (mazowieckie)
wg stanowiska
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2018-08-30 - Namys艂贸w (opolskie)
Wymagania: ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna, do艣waidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyj臋cia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - N臋dza (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta i produkt贸w do pizzy.Umiej臋tno艣膰 pracy na piecu opalanym drewnem.
FRANCESCO WOJCIECH RO呕EK - 2017-05-30 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i obr贸bka produkt贸w, p贸贸艂produkt贸w, wykonywanie polece艅 szefa kuchni,
Firma Handlowo-Us艂ugowa Krzysztof Pachura - 2018-08-10 - Jarocin (wielkopolskie)
pomoc przy pracach budowlanych miejsce pracy: Siemianowice 艢l膮skie - MOSIR
DAN POL Sp. z o.o. - 2017-06-08 - Tychy (艣l膮skie)
wa偶enie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHA艁 GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Naprawa pojazdow samochodowych do 3,5 tony
Mechanika Samochodowa, 艁ukasz Filip - 2018-02-01 - 艁臋ka (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
RTW TRANSPORT GROUP - 2017-05-30 - Kowale (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji z karty i dla bankiet贸w.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Bytom (艣l膮skie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SP脫艁KA CYWILNA - 2016-10-27 - Dyn贸w (podkarpackie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Pracaw lokalu typu fast food - KFC. Przygotowywanie posi艂k贸w
AmRest sp. z o.o. - 2016-11-14 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, catering, gotowanie, dekorowanie da艅.
JOLBEX - JR Joanna Jedli艅ska - 2016-11-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Zadania typowe dla kucharza
PlusJob GmbH - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
Sporz膮dzanie da艅 z karty menu dla klient贸w obcoj臋zycznych w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci dla Ukrai艅c贸w, 艣ci膮ganie menu ukrai艅skiego ze stron internetowych.
O艢RODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA 艁膭CKA - 2017-03-10 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe IR-MAR s.c. - 2017-08-14 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, zup, sos贸w, obr贸bka mi臋sa i warzyw, sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - P艂ock (mazowieckie)
CV
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK Ma艂gorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi I艂awa - 2016-03-30 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz 艁obocki - 2018-06-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)