KUCHARZ Pobierowo oferta pracy OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie menu ukraińskiego ze stron internetowych.
Data publikacji: 2017-03-10
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRANICZNA 1, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie dań z karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym zdecydowanej większości dla Ukraińców, ściąganie menu ukraińskiego ze stron internetowych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobierowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - biegły, w piśmie - słaby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Nazwa pracodawcy: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
GRANICZNA 1, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pobierowo
Ulica pracodawcy: GRANICZNA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.03.2017
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
MIEJSKI ZESPÓŁ ŻŁOBKÓW w ŁODZI - 2018-04-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań z półproduktów.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do sześciu miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie równoważnym. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (śląskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę, również w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań i dań serwowanych w restauracji hotelowej, przygotowywaniedań na podstawie receptur głównie kuchni wschodniej, praca w kuchni restauracji hotelowej
GRUPA REZYDENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
x
MARPOL S.A. - 2017-05-12 - Ignatki-Osiedle (podlaskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-03-10 - Jasienica (świętokrzyskie)
obsługa urządzeń biurowych, pomoc w pracach przygotowania korespondencji wychodzącej, pomoc w przygotowaniu dokumnetów do archiwizacji, prowadzenie dokumnetacji związanej z dowodami osobistymi w formie pa.pierowej, pomoc w sporządzaniu wykazów szkół, pomoc w wyckonywaniu czynności biurowych (tworzenie rejestrów, ewidencji)
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Miedźna (śląskie)
Obsługa klienta. Przygotowanie produktów do sprzedaży. Obsługa sklepu internetowego. Wystawianie faktur. Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Mieszkowice (opolskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca sprzętem budowlanym zgodnie z poleceniami wydanymi przez przełożonych. Nadzór nad prawidłową eksploatacją maszyny. Codzienna konserwacja i sprawdzanie stanu technicznego maszyny. Praca na budowie na terenie Warszawy lub całej Polski
Stump-Hydrobudowa Sp. z o. o. - 2016-07-15 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-17
APARTAMENTY NA KLIFIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Słupsk (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W BULOWICACH - 2018-04-04 - Bulowice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni bengalskiej utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Sokołów Małopolski (podkarpackie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków śniadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Grądy (małopolskie)
Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego).Po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieście Siedlce, możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania. Pozyskiwanie nowych klientów, spotkania z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobre kontakty z klientami, praca w programie pakiecie Office (Word, Excel), tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów, dbanie o dobry wizerunek firmy.
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-27 - Siedlce (mazowieckie)
wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Libusza (małopolskie)
praca w restauracji pod nadzorem szefa kuchni
"Delta - Beton" Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Obsługa giełd transportowych, współpraca z klientami w zakresie realizacji zleceń, pozyskiwanie i realizacja zleceń transportowych, sporządzanie dokuemntacji transportowo-spedycyjnej, monitorowanie i kontrola realizacji zleceń transportowych.
Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Surowców Wtórnych "Pap-Trans" Piotr Brożek - 2017-02-02 - Wałbrzych (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, USTALANIE KARTY DAŃ, ZARZĄDZANIE BUDŻETEM NA WYDATKI SPOŻYWCZE, SZKOLENIE POZOSTAŁYCH KUCHARZY Z KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI BRAZYLIJSKIEJ ORAZ OBSŁUGI BRAZYLIJSKIEGO GRILLA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA PORTUGALSKIEGO I ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów w tym na przyjęcia okolicznoścoiwe. Obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń kuchennych. Gastronomiczny rozbiór miesa
J&M "BRACIA MAŁKIEWICZ" s.j. - 2017-07-25 - Olszyna (lubuskie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Lubin (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, nadzór i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/orientalnej, kalkulacja cen potraw
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-04-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)