KUCHARZ Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pośpiecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysyłać CV lub Życiorysów na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pośpiecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2018
Data dodania oferty pracy: 20.04.2018
Oferta pracy ważna do: 04.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Samodzielny kucharz
FHU LEŚNA Bączek Zbigniew - 2016-04-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kompleksowe wykonywanie instalacji elektrycznych. Praca jednozmianowa na pełen etat w godz. 8-16, umowa o pracę na czas określony. Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe, umiejętność pracy w grupie, umiejętność czytania projektów, uprawnienia SEP E, prawo jazdy kat. B. Praca wykonywana będzie na terenie woj. pomorskiego, pracodawca zapewnia dowóz na miejsce wykonywania prac. Kontakt z pracodawcą: Paweł Stencel tel. 796 065 362
RAYDEN Paweł Stencel - 2016-03-03 - Mściszewice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca umożliwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
kucharz-kuchnia tradycyjna
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2016-11-28 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-08-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt, mienie i czystość na stanowisku pracy
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-26 - Zawiercie (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Pogórze (pomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków, dbałość o ład w kuchni, układanie jadłospisu. Wymagania: wykształcenie średnie.
Centrum Seniora BARBARA, Pracownia Badań Psychologicznych Katarzyna Mitkiewicz - 2017-03-28 - Szemud (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Rymanów (podkarpackie)
sporządzanie pieczywa tj tortilii tureckiej i pity arabskiej, przygpotowywanie potrawmkuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty u producentów z krajów arabskich
MIDO Mahmoud Badawy - 2017-04-20 - Orońsko (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Pzrygotowanie i sprzedaż posiłków
Neptun Panic Spółka Jawna - 2017-01-18 - Czyżowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2017-11-29 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem, pobieranie surowców i produktów z magazynu, wykorzystywanie do pracy narzędzi, maszyn i urządzeń, prowadzenie rejestrów i pomiarów wymaganych przez HACCP
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Ustrzesz (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ USTALENIA MENU, ZDOLNOŚĆ DO PRACY SAMODZIELNEJ ORAZ W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI NA STANOWISKU KUCHARZ, SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, STAŻ PRACY MIN. 2 LATA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: NA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TEL 509220220 LUB C.V NA MAIL pasibrzuch.szczecin (at) vp.pl
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2017-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
Zapoznanie z podstawowymi zasadami dotyczącymi regulaminu pracy, BHP, działania biura, zapoznanie sie z przepisami prawa w zakresie m.in.prawa adminisracyjnego, wysyłka i odbiór korespondencji, udzielanie informacji, obsługa interesantów, osługa urządzeń biurowych, obsługa poczty elektronicznej, przygotowywanie dokumentacji projektowej.
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Słupsk (pomorskie)
- zarządzanioe kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
gotowanie, pieczenie
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SC PIEKARNIA K-K - 2016-08-10 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)