KUCHARZ Gdańsk oferta pracy GRUPA REZYDENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie śniadań i dań serwowanych w restauracji hotelowej, przygotowywaniedań na podstawie receptur głównie kuchni wschodniej, praca w kuchni restauracji hotelowej
Data publikacji: 2017-03-02
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: GRUPA REZYDENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długi Tag 19, 80-828 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie śniadań i dań serwowanych w restauracji hotelowej, przygotowywaniedań na podstawie receptur głównie kuchni wschodniej, praca w kuchni restauracji hotelowej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli, w godz: 5-13, 13.00-23.00, 23.00-05.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2017
Data zakończenia pracy: 14.03.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: roczne doświadczenie w pracy w hotelu pięciogwiazdkowym, podstawowa wiedza z zakresu kuchni wschodnich, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, komunikatywna znajomość języka angielskiego. Miejsce pracy: Hotel Radisson Blu w Gdańsku, ul. Długi Targ 19. Kontakt telefoniczny: 660 050 194
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRUPA REZYDENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Marszałkowska 142, 00-061 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Marszałkowska
Numer budynku pracodawcy: 142
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.03.2017
Data dodania oferty pracy: 02.03.2017
Oferta pracy ważna do: 09.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków, nadzór nad zespołem, przestrzeganie zasad HACCP
FIRMA WIELOBRANŻOWA "GAZ SERWIS" JANUSZ IMIOŁCZYK - 2017-02-27 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzeg (opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Manulane lepienie perożków włoskich, przygotowywanie produktów do wykonywania makaronów włoskich, dbanie o świeżość produktów, krojenie, szatkowanie warzyw i owoców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata . Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lewin Brzeski (opolskie)
Przygotowanie około 600 posiłków dziennie do cateringu, odpowiedzialnośćza estetykę, pakowanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Grójec (mazowieckie)
Praca w kuchni w przedszkolu. Praca na jedną zmianę 7:30-15:30. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz doświadczenie
A.M. BUD Motyl Adam - 2017-07-27 - Mysłowice (śląskie)
Praca w kuchni, samodzielne gotowanie.
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2017-05-26 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-10-27 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej,obsługa pieca Tantdoor
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Katowice (śląskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola dostaw, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bogacica (opolskie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
praca na kuchni w internacie
ZESPÓŁ SZKÓŁ ROLNICZE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO IM. F. STEFCZYKA W CZERNICHOWIE - 2017-04-11 - Czernichów (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Radom (mazowieckie)
sporządzanie zapotrzebowania na środki Funduszu Pracy na Refundację kosztów szkolenia zawodowego, wysyłanie środków na konta pracodawcom we współpracy z działem finansowym, sporządzanie korekt zaświadczeń o Pomocy De minimis
Wielkopolska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-06-16 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
SALA BANKIETOWA Teresa Borycka - 2016-04-08 - Strzałków (łódzkie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
przygotowanie posiłków,pizzy,obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Chrzanów (małopolskie)
Miejsce wykonywania pracy: KIETRZPrzygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.Umiejętność pracy w kuchni, wykształcenie zawodowe, doświadczenie w zawodzie.
"L.& P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-11-18 - Racibórz (śląskie)
Kucharz
BAR MLECZNY SZAROTKA MARIA BANIA - 2018-05-04 - Tarnów (małopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szeligi (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłów, dbałość o czystość w kuchni, prowadzenie magazynu
Restauracja ,,BOSS" - 2018-04-12 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, opracowanie menu i utrzymanie czystości
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - Płońsk (mazowieckie)
sporzadzanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz - 2016-03-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa imprez, wesel, konferencji w hotelu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego - do kontaktu z gośćmi hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (obiadów)
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2018-04-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)