KUCHARZ S艂upia oferta pracy Firma TADOS Zbigniew Firek
Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na baterie prysznicowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty i w ramach imprez okoliczno艣ciowych.
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: S艂upia (艂贸dzkie)
Pracodawca: Firma TADOS Zbigniew Firek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:97-415 S艂upia 6, powiat: be艂chatowski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty i w ramach imprez okoliczno艣ciowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 13:00-21:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: be艂chatowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kluki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.09.2017
Data zako艅czenia pracy: 18.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziana osoba do nauki zawodu
Nazwa pracodawcy: Firma TADOS Zbigniew Firek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Be艂chatowie
Adres pracodawcy:
Ks.Karola Ko艣ciowa 22, 97-500 Radomsko, powiat: radomszcza艅ski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, cv, dyplomy, certyfikaty
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: radomszcza艅ski
Gmina pracodawcy: Radomsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radomsko
Ulica pracodawcy: Ks.Karola Ko艣ciowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
us艂ugi gastronomiczne oraz wynajem i roboty budowalane.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Be艂chatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2017
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.10.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-03-02 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
obs艂uga gastronomiczna baru i restauracji hotelowej oraz konferencji i bankiet贸w
START TRAVEL Sp. z o.o. - - 2016-05-18 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pracownik贸w firmy
"Wi艣niowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielog艂owy (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅, organizacja pracy w艂asnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; mo偶liwo艣膰 zdobywania cennego do艣wiadczenia przy tworzeniu da艅 z jednej z najciekawszych kuchni 艣wiata, szkolenie stanowiskowe rozwijaj膮ce umiej臋tno艣ci, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-01 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci
HOTEL SEN ANETA 呕Y呕A-OSOWIEC - 2016-09-20 - 艢wiebodzin (lubuskie)
jw.
Getin Noble Bank SA - 2018-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, przygotowywanie posi艂k贸w
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-05-11 - Grotniki (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, porcjowanie i wydawania posi艂贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane do艣wiadczenie w pe艂nej ksi臋gowo艣ci.
P.P.U.H. "GABI Jerczy艅scy" Sp. j. - 2016-05-02 - Piaski (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Bar "Senior" Aneta 艁ab臋dzka - 2015-12-01 - Chruszczobr贸d (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni dalekowschodniej, obs艂uga klienta, kontaktowanie si臋 w j臋zykach angielskim, urdu z za艂og膮
P.M.S. Paulina Jankowska - Shafique - 2017-06-13 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu da艅 obiadowych,nauka gotowania da艅 barowych nauka gotowania da艅 barowychprzygotowanie ciasta, farsz贸w do pierog贸w, go艂膮bk贸w, krokiet贸w, nale艣nik贸w,nauka pieczenia ciast s艂odkich, ciast dro偶d偶owych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Gorlice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
mycie pojazd贸w samochodowych
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE JANPOL STANIS艁AWA CZESZEJKO-SOCHACKA - 2016-04-11 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - D膮br贸wka (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
Hotel "ATENA" Aneta Maria M艂y艅ska-Oleksak w Ciechanowie - 2017-05-02 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Za艣cianki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
wg/zawodu
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-06-01 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
M艂odszy referent ds. kszta艂cenia
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Kozienice (mazowieckie)
Czynno艣ci zwi膮zane ze stanowiskiem. Gwarantowany nocleg i wy偶ywienie. Praca od 25 kwietnia do ko艅ca wrze艣nia (z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia wsp贸艂pracy).
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
SPAGHETTERIA PIZZERIA "SIESTA" KRZYSZTOF MACIEJEWSKI - 2016-02-04 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2018-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
okre艣lone we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Dobra (zachodniopomorskie)