KUCHARZ Chruszczobród oferta pracy Bar "Senior" Aneta Łabędzka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-01
Lokalizacja: Chruszczobród (śląskie)
Pracodawca: Bar "Senior" Aneta Łabędzka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powiatowa 6, 42-456 Chruszczobród, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chruszczobród
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Bar "Senior" Aneta Łabędzka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Powiatowa 6, 42-456 Chruszczobród, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cvkontakt w sparwie pracy telefoniczny pod nr 601 933 335 lub osobisty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Łazy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chruszczobród
Ulica pracodawcy: Powiatowa
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: Bary
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.12.2015
Data dodania oferty pracy: 12.08.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Rajcza (śląskie)
art. 150f - Pomoc w przygotowywaniu śniadań, obróbka wstępna i rozdrabnianie warzyw, przygotowywanie produktów do obiadu, pomoc przy gotowaniu obiadów, przyrządzanie surówek i sałatek, pomoc przy wydawaniu posiłków, pobieranie produktów z magazynu, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość w miejscu pracy, zamawianie towaru, dbanie o stany magazynowe.
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2016-02-23 - Osieczany (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
RadMar Radosław Lubiński - 2016-06-01 - Ciechanów (mazowieckie)
gotowanie posiłków, przestrzeganie ustalonego jadłospisu, dbanie o czystość, przestrzeganie zasad bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Lipków (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, produktów lub dań, wydawanie gotowych dań.
PATIO Małgorzata Kryńska - 2016-12-16 - Siedlce (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pruszków (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Publicznej Szkole Podstawowej w LUBSZY - 2017-11-10 - Lubsza (opolskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
-
Restauracja "NIECODZIENNA" CEZARY MATYS; KOMPLEKS KULTURYSTYCZNY "COLOSSEUM" CEZARY MATYS - 2016-08-16 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie kanapek, surówek, sałatek, zapiekanek; przygotowywanie dań bufetowych z półproduktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z menadżerem i pracownikami bufetu
HJ CATERING HANNA BURWIEL - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
jw
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Pizza Hut, KFC, Burger King) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż, obsługa klienta, przygotowywanie sosów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opatów (świętokrzyskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
Bar "U Kaśki" - Sitarz Katarzyna - 2017-01-24 - Chełm (lubelskie)
KONTROLOWANIE PRZESTRZEGANIA OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW I REGULACJI PRAWNYCH W ZAKRESIE OCHRONY ŚRODOWISKA NA PODLEGŁYM OBSZARZE. PROWADZENIE SZKOLEŃ, INSTRUKTAŻY, SPRAWOZDAŃ. DODATKOWO INSPEKTOR BĘDZIE ODPOWIEDZIALNY ZA PROWADZENIE DOKUMENTACJI Z KONTROLI ZARZĄDCZEJ W JEDNOSTCE.
21 BATALION DOWODZENIA - 2017-01-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-07-31 - Zielonka (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Żary (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta, pobieranie opłat za przejazd, obsługa kasy fiskalnej, terminala, praca w godz. 6:30-14:45, 14:30-22:45/22:30-6:45. Miejsce pracy:Prądy-zjazd Nysa-Opole. Wzrost wynagrodzenie po okresie próbnym.
Kapsch Road Services Sp.z o.o - 2016-03-16 - Prądy (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gotowanie, pieczenie, wyrobóe garmażeryjnych, mięsnych, przygotowanie surowców, przekąsek, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
wytwarzanie modeli
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Sęczkowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie śniadań, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 67 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)