KUCHARZ/ KA -565 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA -565
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
Data publikacji: 2017-04-04
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -565
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność, mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy ważna do: 03.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2016-06-14 - Pakosław (wielkopolskie)
Ocena surowców, obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw kuchni tureckiej, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Raszyn (mazowieckie)
Kucharz w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym
"GTL-SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Pyrzowice (śląskie)
gotowanie
Ośrodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Kraków (małopolskie)
gotowanie ( przygotowywanie posiłków dla 100 osób) utrzymywanie porządku i przestrzegania higieny w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-01-19 - Namysłów (opolskie)
Gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Kraków (małopolskie)
obsługa klientów indywidualnych oraz grupowych, produkcja prostych dań oraz typu fast-food, produkcja oraz sprzedaż zimnych i ciepłych napojów, obsługa systemu sprzedażowego, dbanie o czystość
Fundacja "POMÓC INACZEJ" - 2016-06-20 - Stare Bojanowo (wielkopolskie)
pakowanie, polerowanie, obróbka elementów meblowych
MAZURSKIE MEBLE SZYNAKA INTERLINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań ukraińskich o regionalnych przepisach: barszcz ukraiński, ukraińskie placki ziemniaczane - pielmieniPraca od 9:00 do 18:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Piotrkowska 276
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Łódź (łódzkie)
oprawianie ryb, patroszenie, odgławianie, filetowanie, smażenie, wędzenie ryb, robienie marynat, przetworów rybnych, sprzątanie zakładu pracy, etykietowanie towarów.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Zator (małopolskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-05-31 - Ploski (podlaskie)
Nauka przygotowywania i sporządzanie potrwa z różnego rodzaju surówców. Nauka fachowej obsługi sprzętu używanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Płock (mazowieckie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
Wykonywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
GRANDE PIZZA & PUB Parchowski Tomasz - 2017-09-12 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2019-03-18 - Radomiłów (dolnośląskie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyjęcia okolicznościowe.Zarządzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Chełmek (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, prace porządkowe w kuchni, praca w barze
AZYMUT AGENCJA ZATRUDNIENIA SP. Z O.O. - 2018-12-06 - Żukowice (dolnośląskie)
przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków.Wymagane doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
Niezły Meksyk Katarzyna Dmitrewicz - 2016-07-12 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Wierzawice (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej.Praca od 7:00 do 15:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-10-09 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, znajmość zasad dotyczących żywienia.Dwie lokalizacje: ul. Basztowa 2;K.Odnowiciela 22
ARTE Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w kuchni
FENIX - 2016-07-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogusława Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)