KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-18
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA WIETNAMSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 02.01.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. obowi膮zki; przygotowywanie dan kuchni orientalnej, przestrzeganie wietnamskich receptur.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kamienica (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel MERIDIAN - 2018-09-26 - Cha艂upy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta (sklepik przyzak艂adowy)
RAJSMAK SP脫艁KA CYWILNA LILLA, ADAM FORMALEWICZ - 2016-09-08 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Sprz膮tanie biur i pomieszcze艅 socjalnych. Jedna zmiana, umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Prace w dziale 偶ywienia przy przygotowywaniu posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-10-13 - Sopot (pomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
O艢RODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
Znajomo艣膰 kuchni orientalnej, znajomo艣膰 przepis贸w na falafel, tabule, deser贸w ammali, znajomo艣膰 przypraw orientalnych, pomoc w przygotowywaniu da艅 i wypiek贸w kuchni orientalnej
"OLIMP" ALAN MIRCHANI - 2018-11-13 - Wo艂omin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CARINO Roman Latkowski - 2016-04-04 - Hajn贸wka (podlaskie)
1. Przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy i ppo偶2. Sporz膮dzanie r贸偶nych grup i asortyment贸w potraw, ciast, deser贸w itp.3. Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych4. Przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych5. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowywanych posi艂k贸w6. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w7. Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej8. Stosowanie norm i sasad zawartych w ksi臋gach HACCP9. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, urz膮dzeniami i maszynami wykorzystywanymi do obr贸bki surowc贸w, produkt贸w spo偶ywczych oraz przy przygotowaniu da艅
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Brodnica G贸rna (pomorskie)
pomoc w prowadzeniu dzia艂alnosci kulturalnej w 艣wietlicach i na terenie gminy Kwidzyn
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Mareza (pomorskie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Panierowanie i sma偶enie kurczaka; praca na 3 zmiany w godzinach od 8 do 1; pracodawca zapewnia dow贸z z Wyszkowa (je艣li zostanie zebrana grupa min. 4 os贸b) lub zapewnia zakwaterowanie;(pracodawca proponuje posi艂ki pracownicze w cenie 2 z艂; a tak偶e OK System- karnet na si艂ownie, baseny i inne obiekty sportowe w cenie- 65 z艂)
AMREST Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, wiedza w zakresie HCCP
O艣rodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w; obs艂uga klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni - sporz膮dzanie przek膮sek, da艅 g艂贸wnych, praca w zespole;mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na sta艂e lub w weekendy, poszukiwany drugi szef kuchni oraz osoby na stanowiska pomocnicze
"SIEM-POL"Joanna Siemie艅czuk - 2018-04-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
obs艂uga CO
PW "SOLAS" Ewa Rodziewicz Mor膮g - 2017-04-05 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
-
Zak艂ad Budownictwa Drogowego Sp.zo.o - 2017-06-22 - Piechowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie menu, analiza Food Cost, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Many (mazowieckie)
przygotowanie potraw, obsluga klientaW pierwszej kolejno艣ci zostanie skierowana osoba odbywaj膮ca sta偶 u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Kowalewo (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie pizzy,- gotowanie.
GASTRO TEAM 艁UKASZ SZUMSKI - 2017-11-22 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakup贸w
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SP脫艁KA CYWILNA - 2018-05-16 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Planowanie 偶ywienia i realizacja
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zakres prac: ziemne, brukarskie, kanalizacyjne, 偶elbetowe
PRZEDSI臉BIORSTWO BUDOWLANE "NIKE" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-18 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: sa艂atki, burgery, Frytki, itp.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pi艂a (wielkopolskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y przygotowanie da艅 zimnych i ciep艂ych, kwestia przygotowania od 300 do 600 posi艂k贸w w ci膮gu dnia, gotowanie wed艂ug receptur, organizacja zam贸wie艅 oraz odpowiednie przechowywanie 偶ywno艣ci.
kontakt przez OHP - 2016-08-02 - Niemcy (Niemcy)
jw.
Miko艂aj Romanowicz - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)