KUCHARZ (DOPOSAŻENIE) Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (DOPOSAŻENIE)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
Data publikacji: 2017-05-02
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (DOPOSAŻENIE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pośpiecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysyłać CV lub Życiorysów na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Pośpiecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.05.2017
Data dodania oferty pracy: 02.05.2017
Oferta pracy ważna do: 29.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw. posiłków, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw, sprzątanie stanowiska pracy, dbanie o czystość i higienę
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Cybinka (lubuskie)
pobieranie i ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, zaprowiantowanie. Prezentowanie posiłków na sali restauracyjnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Międzylesie (dolnośląskie)
Gotowanie, obieranie ziemniaków, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczyń, lepienie pierogów.
Pierogarnia u Grażyny Grażyna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów, bankietów, dbałość o kuchnię
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwiślańska 56, 80- 680 Gdańsk - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej potraw regionalnych zakarpacia,
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Rzeszów (podkarpackie)
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-04-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-11-23 - Ruda Śląska (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Praca kucharza a la carte. Całodzienne posiłki w kuchni a la carte w dwóch różnych restauracjach. Rożne zadania wynikające z pracy kucharza.
kontakt przez WUP - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
Grillowanie mięsa, przyrządzanie burgerów. Praca zmianowa wg grafiku w godzianch otwarcia baru: 11- 22.
GRILL WAY Agnieszka Runo - 2017-03-22 - Wyszków (mazowieckie)
Praca w kuchni
Bar Restauracyjny "KOGA" Anna Cibulla - 2017-05-18 - Łeba (pomorskie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma Handlowa "MARIO" Mariusz i Rafał Makowiecki, Artur Żurawski Spółka Jawna - 2017-07-28 - Sarzyna (podkarpackie)
sporzadzanie,serwowanie potraw, obróbka surowców, półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Zgierz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich, azjatyckich
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyrób pizzyprzygotowywanie dań
FIRMA HANDLOWA - 2018-01-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Chmielnik (świętokrzyskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa, gotowanie przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej zgodnie przepisów tradycyjnej kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsluga klientów z Ukrainy, praca w ruchu ciągłym, wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy.
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2018-06-07 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
ROSGARD Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Puck (pomorskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków gastronomocznych
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
produkcja do sprzedaży pizzy na wynos, w lokalu, smażenie hot -dogów, przygotowywanie i smażenie gofrów do sprzedaży, frytek, lodów, ciast gotowych, kawy, herbaty oraz napojów zimnych
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
DBADNIE O PORZĄDEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ DAŃ, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
obróbka warzyw i owoców; mycie naczyń i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; nauka karwingu; nauka (garmażerka, przygotowywanie dań wg menu restauracji); przygotowywanie surówek itd.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)