KUCHARZ Mrze偶yno oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: DBADNIE O PORZ膭DEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 DA艃, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃.
Data publikacji: 2018-03-27
Lokalizacja: Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mrze偶yno, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
DBADNIE O PORZ膭DEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 DA艃, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽200 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mrze偶yno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gryficki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.04.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
WYMAGANE: ZNAJOMO艢C KUCHNI EUROPEJSKIEJ, UMIEJ臉TNOS膯 OBS艁UGI KLIENTA W GASTRONOMIIMILE WIDZIANE: KURSY ZAWODOWE
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Koszarowa 4, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: Koszarowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 15.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kontakt z klientem, przyjmowanie zam贸wie艅, przyjmowanie korespondencji, wystawianie cz臋艣ci na stronach
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wijewo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MIULENA MASUM - 2017-01-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Kamie艅 Kotowy (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni 艣l膮skiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie min. 1 rok. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni 艣l膮skiej. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. J贸zefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD M艁YNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-13 - Katowice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w dla go艣ci restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2018-04-09 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-12-04 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanis艂aw Komar - 2016-12-21 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 z karty dla go艣ci restauracji, wsparcie Szefa Kuchni w wydawaniu da艅, Samodzielne przygotowywanie da艅 (po uzyskaniu odpowiedniego do艣wiadczenia w naszej restauracji)
Felson sp. z o.o. - 2016-05-02 - Przyja藕艅 (pomorskie)
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji z dba艂o艣ci膮 o ichjako艣膰 i smak. Poszukujemy osoby, kt贸ra ma zdolno艣ci kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemno艣ci膮 i chcia艂aby podzieli膰 si臋 tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie da艅, potraw kuchni azjatyckiej (tajskiej). Wymagania: wykszta艂cenie co najmniej podstawowe, co najmniej 1 rok sta偶u pracy, znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej (tajskiej), wa偶na ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Prowansja Sp. zo.o. - 2017-09-27 - Rumia (pomorskie)
sporz膮dzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-05-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
w/g oferty
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Byt贸w (pomorskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-06 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, pod okiem szefa kuchni.
Agencja Zdrowia, Sportu i Turystyki "AMICUM" Nina Kinga Kozio艂 - 2017-06-01 - Poczesna (艣l膮skie)
gotowanie, prowadzenie HACCP
PHU TRIO Joanna Laskowska - 2016-04-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-05-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 z艂 w okresie pr贸bnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE ZAM脫WIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DA艃, Z艁O呕ENIE DA艃WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI MEKSYKA艃SKIEJ + S艁OWNICTWA MEKSYKA艃SKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAG脫R, MIKO艁AJ PAG脫R - 2017-04-12 - 艁eba (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe umiej臋tno艣膰 obs艂ugi w贸zka wid艂owego
Rosiek & Rosiek S.J. - 2017-12-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-08-20 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
obs艂uga grilla do kebabu, przygotowywanie kanapek i da艅 w stylu orientalnym, dyspoozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
pomoc przy pracach budowlanychwykonywanie polece艅 prze艂o偶onego
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Katowice (艣l膮skie)
utrzymanie czysto艣ci na stanowisku ; praca wg standard贸w
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)