KUCHARZ ; PRACOWNIK OBS艁UGI Koszalin oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ ; PRACOWNIK OBS艁UGI
Wynagrodzenie: od 11 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: utrzymanie czysto艣ci na stanowisku ; praca wg standard贸w
Data publikacji: 2016-07-01
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
utrzymanie czysto艣ci na stanowisku ; praca wg standard贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 11 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: godzinowy
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ; PRACOWNIK OBS艁UGI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Koszalin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 11 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
osoba pe艂noletnia ; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Koszalin
Adres pracodawcy:
Morska 43, 75-215 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Morska
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zg艂oszona przez: M艂odzie偶owe Biuro Pracy Koszalin
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-06-22 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-08-23 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 restauracji
DEKA Agnieszka S膮czawa-Kwiatkowska - 2017-04-03 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
- wprowadzanie danych do systemu - sprawdzanie poprawno艣cidanych - koordynacja dzia艂a艅 z naszymi pozosta艂ymi oddzia艂ami orazcentral膮 firmy - sporz膮dzanie zlece艅 Oferujemy: - stabiln膮 prac臋 wpr臋偶nie rozwijaj膮cym si臋 przedsi臋biorstwie . praca w godzinach 8-16
Opta Data Sp. z o.o - 2017-06-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie podstawowych czynno艣膰i zwi膮zanych z przygotowaniem posi艂k贸w dla r贸偶nych grup os贸b przebywaj膮cych w Sanatorium: pobieranie suroc贸w i p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przytowoaniu potraw i napoj贸w. wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPO呕. Dba艂o艣膰 o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Gliwicka Agencja Turystyczna S.A. Oddzia艂 Zamek w Lesku - 2017-11-17 - Lesko (podkarpackie)
Za艂adunek i roz艂adunek towar贸w oraz inne prace zlecone przez pracodawc臋
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
DO UZGODNIENIA
MARAND ANDRZEJ MARCZYD艁O - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
grabienie, koszenie, piel臋gnacja teren贸w zielonych
ANDEX PRZEDS.WIELOBRAN呕OWE - 2016-05-12 - Bibice (ma艂opolskie)
Produkcja,przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w,obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Przemy艣l (podkarpackie)
sprzeda偶 artyku艂贸w spo偶ywczych, obs艂uga klienta
SKLEP SPO呕YWCZY JUSTYNA WITKOWSKA - 2016-02-29 - Prabuty (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS w Wieleniu
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2016-04-05 - Wiele艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga linii technologicznych, praca przy obr贸bce ryb i produkcji konserw.
GRAAL S.A. ZAK艁AD PRODUKCYJNY POLINORD - 2016-08-26 - Kartoszyno (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
KRYSTYNA JELINOWSKA US艁UGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
Utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci przydzielonych do sprz膮tania pomieszcze艅,
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - P艂oty (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W.
BAR KALORIA MA艁GORZATA 艁UKAWSKA - 2018-04-13 - 艢widnik (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅. Informowanie bezpo艣rednio prze艂o偶onego o post臋pach wykonywanych prac, jak r贸wnie偶 o wyst臋puj膮cych przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮. Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Pu艂awy (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"DUO - BET" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-30 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wst臋pna obr贸bka surowc贸w, rozdrabnianie, obr贸bka cieplna, gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szko艂a Skarbowo艣ci - 2017-08-04 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2017-06-26 - Zawoja (ma艂opolskie)
wg planu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Garwolin (mazowieckie)
1. Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii.2. Zapoznanie si臋 z pos艂ugiwaniem i obs艂ug膮 urz膮dze艅 w zak艂adzie.3. Przygotowanie potraw, napoj贸w i deser贸w.4. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania r贸偶nych przypraw do sa艂atek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - St臋偶yca (pomorskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)