KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagany staż pracy 10 - 15 lat
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy ważna do: 04.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-04-10 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie dań , menu; znajomość przepisów kuchni wietnamskiej; umiejętność czytania przepisów kuchni wietnamskiej; znajomość przypraw i owców kuchni wietnamskiej; umiejętność negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
SPRZEDAŻ TOWARU I DBANIE O MIEJSCE PRACY - POMOC W PROWADZENIU PUNKTU SPRZEDAŻY W SKLEPIE Z ANGIELSKĄ ODZIEŻĄ UŻYWANĄ I NOWĄ
"VIVEXPOL II" S.C. JADWIGA MUSIAŁKIEWICZ, WOJCIECH MUSIAŁKIEWICZ - 2019-02-26 - Oświęcim (małopolskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzetem kuchennym i stołowym oraz dnaie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poz - 2019-05-08 - Poznań (wielkopolskie)
KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY, WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, PRACA W GODZINACH 09.00-21.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, WYNAGRODZENIE BRUTTO 14,70 ZŁ/H, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
JAROSŁAW FIGIEL - 2019-06-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI SYRYJSKIEJ, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH OWOCÓW I WARZYW ORAZ MIĘSA, RYB I OWOCÓW MORZA.WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, POSIADANIE KSIĄŻECZKI ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIEUMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 15,60 ZŁ BRUTTO NA GODZINĘ, 30 GODZIN W TYGODNIUPRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050 LUB 575 193 539
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Sejny (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-03-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie dań i posiłków; miejsce pracy - Kobiór
Adim sp. z o.o - 2016-06-20 - Kobiór (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków kuchni Nepalskiej.
"CROS" Paszt Małgorzata - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
zgodny, praca na terenie woj. kuj-pom.
GREG Zakład Usług Wod. Kan. i C.O. Grzegorz Jelonek - 2019-03-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Nowa Wieś (małopolskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Ptzygotowywanie dań (mięso, ryby).
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA JADWIGA DOMANOWSKA - BAR - 2017-05-18 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zakres obowiązków :- opracowanie (aktualizacja) dokumentacji technologicznej - prowadzenie bieżącego nadzoru i kontroli przebiegu procesów technologicznych - opracowywanie programów sterujących dla obrabiarek CNC - nadzór nad gniazdem obróbczym maszyn sterowanych numerycznie- podejmowanie działań zmierzających do optymalizacji procesu produkcjiOferujemy :- ciekawą i stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku- atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia i kwalifikacji- możliwość rozwoju zawodowego oraz wdrażania własnych pomysłów- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę- atrakcyjny pakiet socjalny- Wynagrodzenie: od 3 500,- zł/brutto/mies. do 5 500,-zł/brutto/mies. Praca na umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie wyższe techniczne. Ponadto wymagana znajomość : rysunku technicznego, systemów CAD/CAM, technologii obróbki skrawaniem i doboru narzędzi skrawających, automatyzacji procesów technologicznych, samodzielność w organizacji pracy oraz umiejętność pracy zespole, znajomość języka angielskiego. Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w programowaniu obrabiarek 5-osiowych. Zainteresowane osoby prosimy o nadsyłanie aplikacji zawierających CV na adres e-mail: praca (at) wiromet.com.pl
ZAKŁADY MECHANICZNE "WIROMET" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-07-16 - Mikołów (śląskie)
Praca w zawodzie kucharz - kuchnia polska, staropolska, włoska
FUSION OF TASTE Mirosław Król - 2019-05-21 - Konary (małopolskie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-03-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-02-13 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków dietetycznych ukraińskich
TERVIS Magdalena Cieślak - 2017-09-27 - Rzepin (lubuskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2018-12-14 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowywanie posiłków orientalnych
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-08-17 - Augustów (podlaskie)
Obsuga zmywarek, obsługa urzadzen kuchennych, obsługa pieca konwekcyjnego, podawanie i przygotowanie dań z menu, kantrola stanów magazynowych, zamawianie towaru.Dowóz do klienta.
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2018-01-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Montowanie i spawanie konstrukcji stalowych.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Rąbień (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówpraca w sezonie marzec - październik 2017miejsce wykonywania pracy - trasa objazdowa lunaparku w Polsce
Przedsiębiorstwo Rozrywkowe Robland Zamelek Teresa - 2017-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)