KUCHARZ- 14 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY Poznań oferta pracy Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poz
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ- 14 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Wynagrodzenie: od 2 288 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzetem kuchennym i stołowym oraz dnaie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzetem kuchennym i stołowym oraz dnaie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 288 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto + premia regulaminowa 10% + dodatek za wysługę lat pracy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- 14 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 288 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie - 1 rok (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w grupie
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: dyspozycyjność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_2: odporność na stres
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe z możliwościa przyuczenia do zawodu, umiejętność zarządzania czasem własnym, umiejęność rozwiązywania bieżących problemów, samodyscyplina; praca w godz. 3:00-11:00 oraz 12:00-20:00, wynagrodzenie: 2.288zł brutto + premia regulaminowa 10% + dodatek za wysługę lat pracy, doceloe miejsce pracy: BIEDRUSKO
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracownia Psychologiczna w Poznaniu/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, świadectwa pracy, inne poświadczenia uprawnień
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: kontakt telefoniczny lub mailowy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 29.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?acd0de6cc3bdb242f7c22c7e5d7df7a7
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie kebaba z surowców, sporządzanie surówek, sosów.Cięcie i grillowanie mięsa. Formowanie dań i kanapek.Dowóz dań do klienta. Komunikacja z wlaścicielelm i gośćmi w języku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Wiązowna (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Chełm (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
przyrządzanie potraw kuchni zimnej i gorącej, prace porządkowe na stanowisku pracy
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2015-11-16 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjentów szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Świdnik (lubelskie)
Kopanie i wypełnienie dołów i rowów przy użyciu narzędzi ręcznych, rozpościeranie piasku, ziemi, żwiru i podobnych materiałów, sprzątanie miejsc pracy i usuwanie różnych przeszkód i zatorów wg otrzymanych instrukcji, posługiwanie się prostymi narzędziami ręcznymi takimi jak łopata, kilof, taczka itp.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Znajomość kuchni arabskiej - przygotowywanie posiłków, sprzedaż i obsługa klientów.
Bar Mleczny "KROKIECIK" Regina Nielebock - 2017-01-24 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. obowiązujących w zakładach zbiorowego żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wąsosz Górny (śląskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRYBIE DWUZMIANOWYM: 6.00 DO 14.00 ORAZ 8.30 DO 16.30. - PRZYGOTOWANIE POTRAW- USTALANIE KARTY DAŃ- NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI- ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM PRACUJĄCYM W KUCHNI- USTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAW- DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZĄDZANIA SKŁADNIKAMI- ŚCISŁA WSPÓŁPRACA ZE WSPÓŁPRACOWNIKAMI- UDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARGI
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2018-11-26 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2016-10-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw tureckich - kebab
OKAN BALHAN FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA - 2016-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowanie potraw, także dań z grilla.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
samodzielnie przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Pawłowice (śląskie)
Obsługa pieca konwekcyjno -parowego, pakowarki próżniowej, sous vide.
"OŁAWIAN HOTEL" TERESA I PIOTR MARAJ - 2016-09-26 - Oława (dolnośląskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-12-14 - Poznań (wielkopolskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wołów (dolnośląskie)
Sprzątanie na terenie basenu. Umowa zlecnie 154h w m-cu, praca w godzinach 7:00-14:00, 14:00-21:00Kontakt z pracodawcą: basen (at) wksplywanie.pl lub 889423025
Wojskowy Klub Sportowy "ŚLĄSK" - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
MONITOROWANIE STANU TECHNICZNEGO, KONSERWOWANIE I NAPRAWIANIE INSTALACJI, NAPRAWIANIE ELEWACJI, DACHU, ŚCIAN, PODŁÓG....
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni co 2 dzień, wynagrodzenie od 2100 zł+premia.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
Sprzątanie pokoi hotelowych. Praca w godz. 8-16, 80 godz./mc.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w Restauracji "Smak & Wag"Przygotowywanie potraw - kuchnia polska, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, po uprzednim przeszkoleniu.
Kmin Spólka z ograniczona odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-02-27 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Pabianice (łódzkie)
- Opieka medyczna pacjentów DPS- Kontakt tel. 58 561-90-95; e-mail: dpswyreby (at) wp.pl
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W WIELKICH WYRĘBACH - 2016-02-01 - Wielkie Wyręby (pomorskie)