KUCHARZ Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
Data publikacji: 2018-12-14
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: odpowiedzialność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_1: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_2: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
brak skazania prawomocnym wyrokiem przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko działaności instytucji państwowych oraz jednostek samorządu terytorialnego, przeciwko wiarygodności dokumentów lub za przestępstwo skarbowe
Nazwa pracodawcy:
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, LM, dokumenty potwierdzające wykształcenie, uprawnienia i staż, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych, oświadczenie o korzystaniu z pełni praw publicznych, oświadczenie o niekaralności
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail (8-15:30), Godziny : 7.30-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2016-09-26 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-08-08 - Gdów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-09-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Obsługa działu kadr, wsparcie działu handlowego (rozmowa z kontrahentami)
Plus Kadra sp. z o.o. - 2019-01-30 - Tarnów Opolski (opolskie)
Przygotowywanie potraw typowych dla kuchni Azerskiej.Komunikacja z pozostalymi pracownikami obcojęzycznymi. Porządkowanie stanowiska pracu.
VICTORIA SP. Z O.O. - 2016-12-27 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni. Praca w godzinach 11:00-22:00.
MISTERIUM Maciej Jewuła - 2018-04-24 - Sufczyn (małopolskie)
sporządzanie posiłków dla pacjentów, sporządzanie jadłospisów, obróbka art. spożywczych, prowadzenie rejestrów HCCP, dbanie o prawidłowe przechowywanie surowców i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Ustrzesz (lubelskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa maszyn i urządzeń, utrzymanie czystości
BURSA SZKOLNA Nr 12 - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
terminowe, jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym.Praca w godzinach 5-13, 13-21
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2018-08-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-Prace przy uboju i rozbiorze zwierząt,-Kontakt telefoniczny 660-203-767
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2017-03-09 - Bielawki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- dbanie o czystość na stanowisku pracy- inicjatywa w zakresie kreowania potraw- racjonalne gospodarowanie towarem- samodzielność i komunikatywność- dyspozycyjność i dobra organizacja pracy- przestrzeganie procedur HACCP
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)
organizacja pracy w kuchni z jednoczesnym wykonywaniem obowiązków na stanowisku kucharza; praca w godz.7.00-22.00
Sklep Spożywczy "PIOTRUŚ' , Michał Pelc - Restauracja FAMILIA - 2018-04-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość przygotowywanych potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
GEOVITA S.A WARSZAWA - 2018-10-23 - Czarna Górna (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2018-03-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
Organizacja pracy w kuchni, prowadzenie kuchni ukraińskiej / gruzińskiej, tworzenie kart menu (wprowadzanie nowych dań), przygotowanie potraw, znajomość zasad dot. żywności.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Montowanie i serwisowanie bram garażowych, automatyki do bram oraz systemów parkingowych, konserwacja urządzeń
BRAMET.PL TADEUSZ IZWORSKI - 2017-02-28 - Zielonka (mazowieckie)
wycena towarów, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Chodel (lubelskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
przyjmowanie zamówień i telefoniczna sprzedaż asortymentów w regionie, prowadzenie aktywnej sprzedaży poprzez promowanie produktów gazetowych oraz pomoc klientowi w doborze odpowiedniego asortymentu, zamawianie towaru na życzenie klienta indywidualnego nie dostępnego na danym magazynie, obsługa infolinii - informowanie o cenach, asortymencie, promocjach, limitach kredytowych, podejmowanie działań proceduralnych w wypadku przekroczenia limitu kredytowego u klienta, przygotowywanie raportów o dostępności i zapotrzebowaniu podstawowych asortymentów oraz braków magazynowych, przygotowywanie druków zamówień dla klientów
GOBARTO S.A. - 2018-10-04 - Katowice (śląskie)
Praca na koparko - ładowarce.
"TRANS - MET" CHODKIEWICZ, LIPIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2019-01-11 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
"BAR u RENI" Sławomir Masternak - 2018-08-31 - Opatów (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)