KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy "DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-08-30
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: "DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tysiąclecia 47/8, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Tysiąclecia 47/8, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil działalności pracodawcy: prowadzenie restauracji
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni robienie pizzy, kebab, sałatkipraca w godz. 11-19, 14-22
Pizzeria GIUFEPPE Agnieszka Grzesik - 2016-03-10 - Nowa Dęba (podkarpackie)
kucharz kuchni blisko wschodniejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Kiełczów (dolnośląskie)
Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Umowa na okres 3 lat (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Pabianice (łódzkie)
według stanowiska
REST - KRAK GASTROX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-22 - Krzyszkowice (małopolskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, pozyskiwanie klientów, oferty handlowe, wystawianie faktur, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Grójec (mazowieckie)
Praca w jadłodajni, przygotowywanie dań na bieżąco (kuchnia polska), dbanie o czystość (praca od poniedziałku do piątku)
KAROLINA KOŁBA BAR KUCHNIA POLSKA "PALCE LIZAĆ" - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie kuchni
Restauracja Marek Wzgarda - 2017-11-14 - Będzin (śląskie)
Przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu podręcznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporządzanie potraw zgodnie z jadłospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramaturą dla chorych na poszczególne oddziały, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posiłków.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzieży ochronnej w czasie pracy.Obowiązek przeprowadzania badań okresowych celemuaktualnienia książeczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
prace telekomunikacyjne, instalacja i konfiguracja urządzeń, montaż sieci internetowej w budynkach i między budynkami, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, sporządzanie pizzy
Przedsiębiorstwo Handlkowo Usługowe Paweł Skóra - 2017-10-23 - Kiełkowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Oferta stazu dla osób bezrobotnych po 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków oraz pomoc w ich wydawaniu.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Chojnice (pomorskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Lębork (pomorskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów kuchni azjatyckiej, wydawanie posiłków, dbanie o ciągłość zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tychnowy (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Maków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczne Agnieszka Winkler - 2016-03-16 - Żarnowo Pierwsze (podlaskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów od podstaw, wydawanie przygotowanych dań i napojów, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie menu przygotowanie i wydawanie caterignów, itd.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Bochnia (małopolskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie tradycyjnych potraw kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Połaniec (świętokrzyskie)