KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Data publikacji: 2017-09-08
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.09.2017
Oferta pracy ważna do: 07.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-12 - Łobez (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
SPAWANIE METODĄ TIG/MIG, PRZYGOTOWANIE MATERIAŁÓW DO SPAWANIA, KONTROLA JAKOŚCI SPAWÓW, PRACE MONTERSKIE,WYMAGANIA:UMIEJĘTNOŚĆ I UPRAWNIENIA SPAWALNICZE TIG ORAZ MIG, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIESTAWKA OD 13 ZŁ/H DO UZGODNIENIA,
GIARDINO BEATA CABAJ - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotwanie posiłków według aktualnie obowiązujących należności żywieniowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania, jakości, smaku.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-08-19 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, nadzór i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/orientalnej, kalkulacja cen potraw
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2018-04-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Praca w dziedziale godzin: 8-21Przygotowywanie posiłków, dań a'la carte
ŁUKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2018-01-16 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań z karty, dbałość o czystość w miejscu pracy. Kontakt tel. 792 520 680
P.R.Z.Y.J.A.C.I.E.L.E Łukasz Czerwik - 2016-03-24 - Kielce (świętokrzyskie)
przechowywanie surowców i pólproduktów, przechowywanie dań, obróbka artykułów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Rąbień AB (łódzkie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa klientów, przygotowanie posiłków
OR.PW Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Kłodawa (lubuskie)
przygotowywanie potraw
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2016-12-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Espone" s.c. Elwira Hercher, Paweł Sekuła - 2016-07-26 - Muszyna (małopolskie)
Praca związana z przygotowywaniem pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-07-19 - Celestynów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-10-08 - Złotów (wielkopolskie)
murowanie z każdego rodzaju materiału - klinkier, silka, porotherm, obsługa urządzeń, dokonywanie pomiarówpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dostępna w sali D
Arkadiusz Glac fundamental - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca co drugi dzień w godz. od 6 do 18.
"Kalmar", Maciej Marcinkiewicz - 2017-10-16 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wprowadzannie znanych przepisów, przygotowywanie dań wg receptur, obsługa bankietów i imprez okolicznościowych, podstawowa znajomość prowadzenia rozliczeń kosztowych i inwentaryzacji;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Paprotna;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-01-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Staz dla osoby do 29 rż. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. Godziny odbywania stażu od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie się z programem stażu, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppoż., zapoznanie z programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez stażystę, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w którym będzie odbywał staż3.Zapoznanie z obowiązkami stażysty4.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni:- potrawy dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczniów szkół podstawowych i średnich- potrawy dla osób starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okolicznościowych 5.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań7.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grup odbiorców dla której są przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób9.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jadłospisów11. Dbanie o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków12.Udział w przygotowywaniu posiłków13.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dbałość o punktualne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 (12/12), również w soboty i niedziele.
Ośrodek Leczniczo - Wypoczynkowy "KORMORAN" Sp. z o.o. - 2018-11-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przekąsek, utrzymanie porządku w kuchni; doświadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, właściwe przechowywanie składników, zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni.
DE FACTO Pacia Ireneusz - 2018-04-10 - Olkusz (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grajewo (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)