KUCHARZ (CHEF DE PARTIE) Kłajpeda oferta pracy UAB "NOVIKONTAS SCM"
Stanowisko: KUCHARZ (CHEF DE PARTIE)
Wynagrodzenie: ##wynagrodzenie##
Zakres obowiązków: Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Kłajpeda ()
Pracodawca: UAB "NOVIKONTAS SCM"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Taikos pr. 81A, Kłajpeda, LitwaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 48
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (CHEF DE PARTIE)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłajpeda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Litwa
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania: praca na statku wycieczkowym
warunkiPracyIPlacy_pensjaNetto: 900
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wynagrodzenie do 1200 Euro netto miesięcznie – uzależnione od doświadczenia, dodatki – ok. 200 – 300 Euro netto miesięcznie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: do uzgodnienia z pracodawcą
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: Rejsy po rzekach Ren i Dunaj - Niemcy/Austria
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2017
Data zakończenia pracy: 22.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz – co najmniej 1 rok. Wymagana znajomość języka angielskiego lub niemieckiego.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: UAB "NOVIKONTAS SCM"
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstokuul. Pogodna 2215-354 Białystok
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Litwa – Kucharz (Chef de Partie)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Litewska firma zajmująca się obsługą rejsów wycieczkowych
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Dane teleadresowe doradcy EURES: Margarita Šukė – Doradca EURES z Litwy, email: Margarita.Suke (at) ldb.lt Przedstawiciel pracodawcy: Lina, email: ld (at) novikontas.lt
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.12.2016
Data dodania oferty pracy: 29.12.2016
Oferta pracy ważna do: 08.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Czynności związane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-06-07 - Kozarze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA - "SZERAN" SZEREDY KRZYSZTOF - 2016-11-18 - Jasło (podkarpackie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu.2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm żywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni.3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem własciwych ilości i gramatury. 4. Sprawne wydawanie posiłków określonych godzinach do aneksów kuchennych.5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania.6. Przestrzeganie instrukcji obslugi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łęczyca (łódzkie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
"Pentur" spółka cywilna - 2018-05-09 - Międzygórze (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-06-17 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, zakupy artykułów spożywczych, prowadzenie dokumentacji, utrzymywanie czystości podczas przygotowywania oraz w trakcie spożywania, wydawanie posiłków, pomoc w karmieniu dzieci
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Tychy (śląskie)
wspomaganie pracy pakistańskich przedstawicieli handlowych, podtrzymywanie trwałych relacji z klientami i kontrahentami pakistańskimi, przygotowywanie ofert handlowych, ścisła współpraca i wykonywanie poleceń pakistańskiego prezesa
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Produkcyjne "JEANS" T.J. Szablewscy Oddział w Środzie Wlkp. - 2015-12-14 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Kucharz kuchnia polska, po okresie próbnym ( umowa zlecenie) możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę. Mile widziane osoby niepełnosprawne
STANISŁAW BIAŁKOWSKI - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
Montaż, instalacja, naprawa instalacji wodno-kanalizacyjnychWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 888 544 999
Firma Handlowo - Usługowa "MASTERTEC" Bogumił Dusiło - 2016-10-03 - Jarosław (podkarpackie)
Produkcja, przygotowywanie wyrobów kulinarnych i napjów w placówce gastronomicznej, dbanie o czystośc urządzeń kuchennych i naczyń do serwowania potraw; praca dwuzmianowa w godzinach 12:00-24:00
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Piła (wielkopolskie)
praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Chrzanów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 8.30-14.00wynagrodzenie do uzgodnienia
Zespół Szkół Nr 1 - 2017-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych- praca w Ostaszewie, wynagrodzenie 1850 zł brutto+ dodatek do 10% wynagrodzenia
UMC CATERING SERVICES - 2016-04-27 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
Pomocniczy robotnik leśny
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Przekolno (zachodniopomorskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce, dbanie o czystość, zaznajomiesnie się z tworzeniem jadłospisów dedykowanych
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Pszczyna (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Gniezno (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
kontorla stanu zapasów niezbędnych do pracy restauracji, sporządzanie posiłków itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz.7:00- 15:00 w Kołobrzegu. Praca również w soboty i niedziele, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-10-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)