KUCHARZ Koprzywnica oferta pracy Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Us艂ugowo- Handlowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-04-27
Lokalizacja: Koprzywnica (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Us艂ugowo- Handlowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 137, 27-660 Koprzywnica, powiat: sandomierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koprzywnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sandomierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Koprzywnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 27.07.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, wykszta艂cenie min. zawodowe KONTAKT Z PRACODAWC膭: - skierowanie z PUP- kontakt osobisty pod adresem: Koprzywnica ul. Krakowska 137 ( RESTAURACJA JUBILATKA)- CV wysy艂a膰 na adres email: jorgowieczorek (at) wp.pl
Nazwa pracodawcy: Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Us艂ugowo- Handlowa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Adres pracodawcy:
Krakowska 137, 27-660 Koprzywnica, powiat: sandomierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KONTAKT Z PRACODAWC膭: - skierowanie z PUP- kontakt osobisty pod adresem: Koprzywnica ul. Krakowska 137- CV wysy艂a膰 na adres email: jorgowieczorek (at) wp.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: sandomierski
Gmina pracodawcy: Koprzywnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koprzywnica
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 137
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: handel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 27.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w
SYKUCKI S艁AWOMIR - DORADZTWO - 2016-03-14 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym.
43 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy 艢wi臋tosz贸w - 2016-10-12 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych. Zabezpieczenieprzez zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, obr贸bka wst臋pna surowc贸w(reczna,mechaniczna,termiczna),wykonywanie potraw z warzyw owoc贸w,potraw typi fast food, deser贸w. Pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bia偶aca konserwacja tych urzadze艅; wyko艅czenie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy,bie偶aca obs艂uga klient贸w przyjmowanie nale偶no艣ci za sprzedany towar, przygotowywanie listy zakup贸w, przestrzeganie przepis贸w BHP,PPO呕 obowi膮zuj膮cych w zak艂adach zywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - 艁uk贸w (lubelskie)
jw.
RESTAURACJA "MOJE CURRY" ANNA GANDHI - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Kie艂pino (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w wg przyj臋tych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
Kucharz /przygotowywanie posi艂k贸w,koordynowanie prac膮 w kuchni,zaopatrzenie/
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-07-28 - Zawoja (ma艂opolskie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w kuchni i magazynach
Catering-express sp贸艂ka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-01-03 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowro艅ska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
sta偶 - przygotowanie potraw, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w, zamawianie towaru i nadz贸r nad jego jako艣ci膮, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, porcjowanie ii wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia stanowiska pracy,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
AGP P臋kala Gali艅ski S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w grupie dzieci 3-6 letnich - grupa ok. 12 dzieci, prowadzenie zaj臋c dydaktycznych, sprawowanie opieki.
Punkt Przedszkolny "Weso艂e Sowy" Alicja Domaga艂a - 2017-11-13 - Blachownia (艣l膮skie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Z膮bki (mazowieckie)
- uk艂adanie menu,- sma偶enie, gotowanie;
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Gr贸jec (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
PHP KROKUS W艂adys艂aw Wrzeszcz Karczma POD BORAMI - 2015-11-23 - Korbiel贸w (艣l膮skie)
Prace typowe dla kucharza
Gasthaus Schillebold - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tumidaj (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, wydawanie posi艂k贸w, organizacja stanowiska pracy; dwie zmiany; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-02-11 - S艂upsk (pomorskie)
Budowa konstrukcji drewnianych (domy drewniane, przeszkody m.in. na drzewie)
ADVENTURE PARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-14 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej, wydawanie dla pacjent贸w szpitala
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food
艢wi臋ciochowski Artur "Pizzeria Torttuga" - 2018-01-03 - Witkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 z kuchni wietnamskiej
Hanoi s.c. - 2018-06-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY - 2018-02-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni oraz pomieszczeniach nale偶膮cych do kuchni.
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2018-01-09 - Wiele艅 (wielkopolskie)
Organizacja dnia pracy. Przygotowanie urz膮dze艅. Sporz膮dzanie potraw (sa艂atki, burgery, frytki). Wykonywanie obr贸bki r臋cznej. Utrzymywanie porz膮dku.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - P艂ock (mazowieckie)
prace tokarskie, frezerskie
PRZEDSI臉BIORSTWO INNOWACYJNO WYTW脫RCZE "BEGEF" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-18 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych, 艣niada艅 i bufet贸w, przygotowywanie menu, sporz膮dzanie potraw z kuchni mi臋dzynarodowej i regionu Turyngii, wsp贸艂praca z pozosta艂ym zespo艂em.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posi艂k贸w wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie uj臋tych w podr臋cznikach. Zakup sk艂adnik贸w niezb臋dnych do przygotowywania posi艂k贸w regionalnej ukrai艅skiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykszta艂cenie min. podstawowe, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni huculskiej, 3-miesi臋czne praktyki z przygotowywania da艅 kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Us艂ugowa W臋drzyn - 2017-12-05 - W臋drzyn (lubuskie)