KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Data publikacji: 2016-10-12
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Wojska Polskiego 54, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Badania sanitarno-epidemiologiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum 1 rok doświadczenia w zawodzie, ważne badania sanitarno epidemiologiczne, doświadczenie w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Aleja Wojska Polskiego 54, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 09.00-13.00 tel. 261686288, 261686206
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 09.00-13.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Aleja Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 54
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie wybranych potraw kuchni ukraińskiej
Gama Trans S.C. - 2017-02-03 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw (surowców) - dań kuchni włoskiej, orientalnej i polskiej. Prace porządkowe - mycie sprzętów i sprzatanie kuchni pokończeniu dnia pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Lublin (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw regionalnych kuchni rosyjskiej i ukraińskiej oraz dbanie o czystość w higiene w kuchni. Praca w Szczyrku w równoważnym systemie czasu pracy.
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNA S.A - 2017-09-26 - Szczyrk (śląskie)
kucharz
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2017-09-19 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Bieżące przygotowywanie produktów, ogólne pojęcie o małej gastronomii.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik - 2016-02-11 - Zbąszyń (wielkopolskie)
MONTAŻ KONSTRUKCJI STALOWYCH/OKRĘTOWYCH, MONTAŻ RUROCIĄGÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE TECHNICZNE, DOBRA ZNAJOMOŚĆ RYSUNKU TECHNICZNEGO I IZOMETRYCZNEGO, SAMODZIELNOŚĆ NA STANOWISKU PRACY, KURS PALENIA I SZCZEPIANIA METALI, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Stanisławowo (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii. Istnieje możliwość przyuczenia do pracy.
Pizzeria "MAXIMUS", Ogórek Łukasz - 2016-01-11 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami kuchni, umiejętności pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie HCCP, pomoc na zmywaku, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na dwie zmiany 6-14 i 14-22.
INTERHOUSE 21 SP Z O.O. - 2017-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
praca na stanowisku kucharza
STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2017-01-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie specjałów orientalnych, pieczenie chleba ormiańskiego (lavash), umiejętność gotowania potraw kuchni kaukaskiej, robienie potraw ormiańskich dla cateringu
YEGHOYAN GRUP GEVORG YEGHOYAN - 2016-11-15 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Żary (lubuskie)
w/g stanowiska
Hotel "Tęczowy Młyn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
BIEŻĄCA OBSŁUGA KLIENTA, SPRZEDAŻ PRODUKTÓW OFEROWANYCH PRZEZ SKOK, PRZEPROWADZANIE AKCJI MARKETINGOWYCH
RZESZOWSKA SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA IM. BPA J.S. PELCZARA - 2017-06-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-03-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Bieżąca praca na kuchni, porządek na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, praca w godz. 7-15
SYLWIA RESPONDEK, LOFTHOUSE s.c. SYLWIA RESPONDEK - 2017-05-24 - Opole (opolskie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w kawiarnii i kuchnii,miejsce pracy Kawiarnia ul.W.Polskiego 1, Wleń
P.P.H.U. "WIP" Witold Płoński - 2018-03-13 - Wleń (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Radom (mazowieckie)
.
Fabryka Wkładów Odzieżowych "Camela" S.A. (Fabryka Wkładów Odzieżowych "Camela" Przedsiębiorstwo Państwowe) - 2017-06-18 - Mieroszów (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)