KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Bieżące przygotowywanie produktów, ogólne pojęcie o małej gastronomii.
Data publikacji: 2016-02-11
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 14, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Bieżące przygotowywanie produktów, ogólne pojęcie o małej gastronomii.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Niewymagane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe WENUS Danuta Sołtysik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Rynek 14, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwa pracy. Kontakt osobisty.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Zbąszyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zbąszyń
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2016
Oferta pracy ważna do: 11.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - pizzer
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Wałcz (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2016-09-08 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2016-08-24 - Jaworzynka (śląskie)
w/g stanowiska
CREOCONCEPT - TOMASZ RYBKA - 2016-01-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie śniadań dla gości hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Plajny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
USŁUGI REKLAMOWE Maria Kołata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
DOCZYSZCZANIE Z TŁUSZCZU ROZBIERANYCH TUSZ WIEPRZOWYCH, ZAPEWNIANIE CIĄGŁOŚCI TOWARU NA TAŚMIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, ODPORNOŚĆ NA WIDOK ROZBIERANYCH PÓŁTUSZ WIEPRZOWYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA W/W STANOWISKU;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 791260250
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzątanie pensjonatu, napełnianie dozowników środkami czystości w łazienkach, drobne pracy techniczne, np. wymiana żarówek w lampkach.
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2018-03-02 - Niemcy (Niemcy)
Praca w zawodzie w hotelu (wg grafiku)
Sławomir Knecht HOTEL "TYNIECKI" Restauracja - 2017-08-01 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-05-16 - Zgierz (łódzkie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2018-02-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, dbałość o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA ORŁY SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY.Godzina zakończenia pracy: 22:00Praca na czas określony: 2 LATA
HAWARY HUSSEIN LUXOR - 2017-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia restauracyjna
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-09 - Białystok (podlaskie)
Montaż zabudów,spawanie elementów do zabudów.Pracodawca zapewnia premię w wysokości 300 zł netto.
Libner Polska Sp. z o.o. Kutno - 2016-07-13 - Kutno (łódzkie)
kuchnia polska
"PASAŻA ŚRÓDMIEJSKI 24H" Sp. z. o. o. Jastrzębie-Zdrój - 2017-12-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- Montaż i serwis instalacji alarmowych, sygnalizacji pożaru i włamań. Praca na terenie Polski Południowej i Zachodniej (od Soliny do Gdańska).- Wynagrodzenie akordowe: od 2100 zł/brutto (wynagrodzenie rozliczane jest zadaniowo - według przerobu). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub według zleceń. Wymagania wykształcenie zawodowe lub średnie lub wyższe Elektryczne lub Elektroniczne lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku lub w branży alarmów, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana niekaralność. Mile widziane uprawnienia SEP do 1kV. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (7:00-20:00) (Tel. 503-103-950) lub e-mail: alarmmegasystem (at) interia.pl
ALARM MEGA SYSTEM BŁESZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-02-26 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2016-05-04 - Kombornia (podkarpackie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
utrzymanie należytej czystośći w kuchni, przygotowywanie posiłlków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństiwe i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, arabskiej
ROF Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Buk (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadokolacji, deserów
BUSSE Sp. z o. o. - 2016-04-29 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-02-10 - Karpacz (dolnośląskie)
1. Pobieranie artykułów żywnościowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowywanie posiłków na podstawie jadłodpisu, z zachowaniem wszystkich zleconych norm żywieniowych i dietetycznych ( zlecenia lekarskie) i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawidłowe porcjowanie potraw z uwzględnieniem właściwych ilości i gramatury, 4. Sprawne wydawanie posiłków w określonych godzinach do aneksów kuchennych, 5. Dbałość o wysoką jakość przygotowywanych posiłków i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Przestrzeganie instrukcji obsługi wszystkich urządzeń i maszyn kuchennych oraz właściwe ich zabezpieczenie po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Łęczyca (łódzkie)