KUCHARZ HINDUSKI RUE56/0125-56/16 Włocławek oferta pracy SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Stanowisko: KUCHARZ HINDUSKI RUE56/0125-56/16
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Data publikacji: 2016-01-15
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stanisława Zagajewskiego 12 lok. A1, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-prowizyjny
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ HINDUSKI RUE56/0125-56/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Data zakończenia pracy: 14.02.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 8)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie min. 8 lat jako kucharz kuchni hinduskiej, wysokie predyspozycje kulinarne, znajomość kuchni hinduskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 8
Nazwa pracodawcy:
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Stanisława Zagajewskiego 12 lok. A1, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
referencje od poprzednich pracodawców, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Stanisława Zagajewskiego
Numer budynku pracodawcy: 12 lok. A1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.01.2016
Data dodania oferty pracy: 14.01.2016
Oferta pracy ważna do: 10.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Sprządzanie różnego rodzjau potraw, ciasta, napoje ,desery z zastosoawaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Marco Polo Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny+ elektroniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace budowlane
Przedsiębiorstwo Projektowo - Budowlane Andrzej Klincewicz - 2017-02-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Produkcja stelaży tapicerskich.
Baran Paweł Stolarstwo, Tapicerstwo - 2016-03-30 - Brody (małopolskie)
przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej
SKRZYPEK DOROTA FIRMA GASTRONOMICZNA - 2018-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 145 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność: 9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, prowadzenie magazynu
Usługi Turystyczne OW Królowa Woda W.Androsiuk - 2017-06-14 - Augustów (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ. KOORDYNACJAZAMÓWIEŃ SUROWCÓW OD DOSTAWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW.TŁUMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
Planowanie posiłków oraz zapewnienie wyżywienia całodziennego zgodnie z obowiązującym standardem, normami i procedurami.
Dom Pomocy Społecznej w Zakrzewie - 2018-05-11 - Zakrzewo Kościelne (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według standardów przyjętych w restauracji
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rybnik (śląskie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi oraz ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i norm HACCP
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu - 2016-11-29 - Zamość (lubelskie)
obsługa kasy fiskalnej w supermarkecie ( pracodawca przyuczy do obsługi kasy)
Stowarzyszenie "Niepełnosprawni dla Środowiska Ekon" - 2015-11-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Stąporków (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie nie porządek w kuchni.Praca w godzianch 11-21Miejsce pracy: Wrocław, ul. Strońska Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lata sala G
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- zapewnienie prawidłowego funkcjonowania maszyn i urzadzeń produkcyjnych,- bieżące usuwanie awarii maszyn i urzadzeń produkcyjnych
Przedsiębiorstwo Robót Inżynieryjnych INKOP Adrianna, Aleksandra, Janusz Piechnik s.c. - 2015-11-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Marki (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw,-przygotowanie swojego miejsca pracy,-dbanie o czystość stanowiska pracy,
FIRMA USŁUGOWA "TIME" KATARZYNA NALEWAJKO - 2016-03-15 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej z zastosowaniem wszystkich niezbędnych przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań.
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Raszyn (mazowieckie)
Roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2018-01-24 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie produktów w obróbce mechanicznej i termicznej,- wydawanie dań,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Obróbka szkła (cięcie, szlifowanie, wiercenie otworów), pomiar i montaż elementów szklanych u klienta.
Zakład Szklarski "FLOAT" Andrzej Majka - 2018-04-16 - Brzesko (małopolskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Wilków (dolnośląskie)
PROWADZENIE KUCHNI, ZARZĄDZANIE WYDAWANIEM POTRAW, ZARZĄDZANIE PERSONELEM POMOCNICZYM, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, SPORZĄDZENIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ RÓŻNEGO RODZAJU DIET;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI, KUCHNIA ROSYJSKA, UKRAIŃSKA, POLSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA RÓŻNEGO RODZAJU CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obsługa imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Puławy (lubelskie)