KUCHARZ Dąbie oferta pracy Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: stanowisko samodzielne, właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowywanie wymogów procedury.
Data publikacji: 2018-08-03
Lokalizacja: Dąbie (pomorskie)
Pracodawca: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
stanowisko samodzielne, właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowywanie wymogów procedury.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bytowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Miodowa 11, 77-100 Dąbie, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: bytowski
Gmina pracodawcy: Bytów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbie
Ulica pracodawcy: Miodowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2018
Oferta pracy ważna do: 01.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywnaie potra kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie. Zmianowość 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, usługi cateringowe).
NALEŚNIKARNIA - USŁUGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK - 2017-01-03 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz wyrób wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Wymiana części w samochodach ciężarowych i naprawa, wyjazdy do awarii pojazdów, praca wgodz. 8.00-16.00, miejsce pracy Zawidów ul. Szybów 1
TRUCK SERWIS DENIS GARBACZ - 2018-01-10 - Zawidów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
•przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,•dbanie o najwyższą jakość i smak potraw,•planowanie i ustalanie menu,•sporządzanie zapotrzebowania na produkty,
Leśna Oaza Centrum Medycyny Paliatywnej sp. z o.o. sp. k. - 2018-06-08 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILKÓW WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROBÓW CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH; SPRZĄDZANIE I KALKULACJA JADŁOSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Stare Babice (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej i bangladeskiej ( sharma, Kebak i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łask (łódzkie)
kucharzpraca w godz 9-17, 14-22
Kapała Grażyna - 2016-08-04 - Chmielów (podkarpackie)
Prace na kuchni,realizacja,dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2017-08-31 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
1. Porządkowanie dokumentacji dot. poszczególnych spraw w archiwum2. Obsługa urządzeń biurowych3. Kserowanie, kompletowanie dokumentów4. Przygotowanie korespondencji do wysyłki5. Wykonywanie innych obowiązków i poleceń związanych z funkcjonowaniem PCPR
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Wystawianie faktur, pisanie delegacji, rozliczanie czasu pracy kierowców.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji, dbanie o czystość stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów HACCP
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Łódź (łódzkie)
Prace typowe dla kucharza
Gaststätte Oldie-Bar Dietmar Henschke - 2016-11-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej, zgodnie z ustalonymi recepturami.Gotowanie i przyrządzanie potraw.Praca w lokalu w centrom handlowym.Praca początkowo na okresie próbnym - 2 tygodnie, a następnie na czas określony - 33 miesiące.Praca w równoważnym systemie czasu pracy do 12 godzin, praca dzień na dzień i co drugi weekend, z wyłączeniem niedziel niehandlowych.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
dozór budowy; praca od poniedziałku do piątku w godzinach 17:00 - 7:00 a w weekendy na dwie zmiany w godzinach 7:00 - 19:00 i 19:00 - 7:00
SOLID SECURITY SP Z O O - 2017-08-30 - Wojdal (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomość kuchni ukraińskiej, mołdawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standardów wykonywania dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Sopot (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań.
Hotel Cis Danuta Dziedzicka - 2017-10-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 16-22
FABIO Spółka z o.o. - 2016-03-22 - Czarnowąsy (opolskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców, dbanie o czystośc stanowiska pracy, metody układania jadłospisów, dobór surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. - 2017-10-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)