KUCHARZ Czarnowąsy oferta pracy FABIO Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 16-22
Data publikacji: 2016-03-22
Lokalizacja: Czarnowąsy (opolskie)
Pracodawca: FABIO Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiełły 8b, 46-020 Czarnowąsy, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 16-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnowąsy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobrzeń Wielki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, umiejętności organizacyjne.
Nazwa pracodawcy: FABIO Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Jagiełły 8b, 46-020 Czarnowąsy, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: kontakt e-mail,osobiście po uprzednim kontakcie tel., Godziny : 9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Dobrzeń Wielki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnowąsy
Ulica pracodawcy: Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 8b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i dań gorących
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-21 - Żagań (lubuskie)
Kucharz- Bar Bistro
Beata Gawełczyk BGPLAST - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa, gotowanie przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej zgodnie przepisów tradycyjnej kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsluga klientów z Ukrainy, praca w ruchu ciągłym, wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-09-19 - Janów (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w godz. 7.00-19.00 co drugi dzień.
AGROMEP S. A. - 2016-12-09 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, pakowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-05-12 - Tarnów (małopolskie)
Kontrola jakości produkowanych opakowań (kanistry, butelki, nakrętki). Wynagrodzenie na początek 3000 zł brutto.
OPAKOMET SA - 2018-06-14 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta
Marek Bartkowiak Pizzeria Pub "PIWNICA" - 2015-12-01 - Kościan (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków- przygotowywanie cateringów- kierowanie zespołem- organizacja pracyUmowa na 3 miesiące, godziny pracy: 8.00- 16.00
Firma Gastronomiczna s.c. "Maja" Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz - 2017-10-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obróbka surowców ręczna, mechaniczna, techniczna
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Zakopane (małopolskie)
kucharz do produkcji i dystrybucji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
KUCHARZ
Firma Handlowo-Usługowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2017-08-31 - Breń (małopolskie)
przygotowywanie posiłów i dbanie o porzadek na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (śląskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Lubań (dolnośląskie)
Staż w Domu Zakonnym Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego . Program stażu do zapoznania w pokoju 37.
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca na w/w stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Brzuze (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów,
JERONIMO MARTINS DYSTRYBUCJA S.A. KOSTRZYN - 2017-03-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
wymagania: wykształcenie minimum średnie rolnicze, mile widziane doświadczenie w zawodzie, mile widziane prawo jazdy kat. BZakres obowiązków: przyjmowanie i wydawanie towarów, sprawdzanie zgodności dostaw, obsługa klienta
SŁAWA Zaopatrzenie ogrodniczo-rolne Sławomira Nabzdyk - 2018-02-01 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)