KUCHARZ Janów oferta pracy P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Data publikacji: 2016-09-19
Lokalizacja: Janów (lubelskie)
Pracodawca: P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto (do uzgodnienia)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Janów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chełmski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kucharskie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
-miejsce wykonywania pracy: Zajazd "TRZY DĘBY", 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1,-zmianowość: dwie zmiany,-wynagrodzenie: od 3.000,00 zł brutto ( do uzgodnienia),-kontakt osobisty+CV: 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1, w godz. 08.00-09.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 08.00-09.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: chełmski
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Janów
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterewonia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.09.2016
Oferta pracy ważna do: 19.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw głównie z ryb i owoców morza. Wymagania: wykształcenie zawowodwe kierunkowe, 2 lata doświadczenia.
"ANTRAKT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Znajomość kuchni arabskiej - przygotowywanie posiłków, sprzedaż i obsługa klientów.
Bar Mleczny "KROKIECIK" Regina Nielebock - 2017-01-24 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
-Gotowanie zup, obiadów, sporządzanie garmażu, wydawanie posiłków,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
FOLWARK BADOWO-KŁODY - 2017-05-04 - Badów Górny (mazowieckie)
obsługa grilla
Fresh Burger Mariusz Boniakowski - 2016-05-18 - Pułtusk (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ - 2017-11-28 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 11-22, wg grafiku 40 godz. tygodniowo. Wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO-HANDLOWY Zbigniew Kargiel - 2018-08-14 - Raszyn (mazowieckie)
...
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Chojny (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-10-06 - Dzierżążno (pomorskie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
kuchnia polska
SANTANA SKŁODOWSCY Spółka Jawna - 2017-10-31 - Białystok (podlaskie)
gotowanie, przygotowywanie pizzy, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Planowanie posiłków i układanie menu.Kierowanie pracą pracowników.Współpraca z klientami i dostawcami.Współpraca z kierownictwem zakładu.Dbanie o czystość stanowiska pracy.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.
FAMILY PARTY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-30 - Słomniki (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla restauracji
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-28 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-03-31 - Iwkowa (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw przy uzyciu oryginalnyc przypraw wg receptur indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-25 - Zagórzany (małopolskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2016-09-08 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-02-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ SAMODZIELNY
kontakt przez OHP - 2016-06-03 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)