KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Sosnowiec oferta pracy FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 3/5/7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni indyjskiej i orientalnej
Nazwa pracodawcy:
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Partyzantów 3/5/7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.bombaj-tandori.pl
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 3/5/7
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
obsługa klientów zagranicznych, przygotowywanie ofert sprzedaży
Firma Wielobranżowa Tomasz Kłos - 2018-02-02 - Borzymy (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Produkcja mebli kuchennych, dziennych i innych mebli służących wyposażeniu wnętrz.
A-Z KUCHNIA Przedsiebiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Witold Nazar - 2017-09-07 - Jaskrów (śląskie)
Praca w zawodzie kucharza (kuchnia japońska).
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-29 - Kraków (małopolskie)
zapoznanie się ze specyfiką handlu, obsługa kasy fiskalnej i terminala, obsługa klienta, wykładanie towaru na półki, utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Mława (mazowieckie)
przewóz towarów w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Charytatywny Caritas Diecezji koszalińsko - kołobrzeskiej St. Liborius - 2017-05-19 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
- Realizowanie wsparcia dla osób niepełnosprawnych i ich rodzin w miejscu zamieszkania podopiecznych. Praca na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: 25 zł/brutto/godzina. Praca maksymalnie 20 godzin tygodniowo. Praca na umowę o zlecenie do końca czerwca 2017 r., z możliwością podpisania kolejnej umowy. Praca również dla osób posiadających własną działalność gospodarczą.- Zlecenie wykonywane 5 dni w tygodniu w godzinach: 16:00-19:00. Wymagane wykształcenie wyższe magisterskie Pedagogiczne. Doświadczenie NIE jest wymagane -> może być absolwent. Kontakt telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 531-246-002) lub e-mail: faon.stowarzyszenie (at) gmail.com
STOWARZYSZENIE FAON - 2017-03-01 - Katowice (śląskie)
Piaskowanie, szlifowanie i malowanie spoin spawalniczych i konstrukcji metalowych.
Eugeniusz Edward Wołyński - 2017-02-17 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-01-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ - 2017-08-24 - Siedlce (mazowieckie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE Aleksander Haretski - 2017-05-16 - Świebodzice (dolnośląskie)
według stanowiska
Torcik 's Sławomir Ostachowski - 2015-12-21 - Wola Filipowska (małopolskie)
rozbieracz wykrawacz
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Dziadkowice (podlaskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
Firma Handlowo Usługowa WEDETA s.c. Edward Ukleja, Teresa Ukleja - 2017-12-04 - Zgórsko (podkarpackie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
Przygotowywanie i organizacja technologiczna posiłków. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia osoby. Praca głównie w weekendy. Zmiany w zakresie 12.00 - 21.00. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
"RODAS" JAN ŚMIETANA - 2016-04-28 - Dobrzyca (wielkopolskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzekuń (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gorlice (małopolskie)
Kucharz
PHU MAMATEX Aditya Dutt - 2018-03-02 - Solina (podkarpackie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I DODATKÓW NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPISÓW, PRZYJMOWANIE TOWARU POWYŻEJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZĘSTO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZĘSTA OBSŁUGA "TRUDNYCH" KLIENTÓW.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - Dębica (podkarpackie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: książeczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2016-01-29 - Rumia (pomorskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)