KUCHARZ/KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 2 900 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Data publikacji: 2019-05-22
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 900 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 900 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2019
Data zakończenia pracy: 22.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja pracy, elastyczność, bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: praca w godz. 7:00 -19:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek - piątek , Godziny : 7:30 -15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1dc3250158aa8df217a5e174ba39c51e
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-08-19 - Gliwice (śląskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia gratis zakwaterowanie i wyżywienie.miejce pracy : Terka 11 km od Polańczyka
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2017-05-10 - Terka (podkarpackie)
wyksz. zawodowe-kierunkowe, min. 2 lata doświadczeniana ww stanowisku,
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-07-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przyżądzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej.
RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA - 2016-05-06 - Częstochowa (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Józefów nad Wisłą (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żywiec (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-03-13 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie pizzy, przygotowanie dań szybkiej obsługi
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2019-01-25 - Olesno (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Żory (śląskie)
wyrabianie pizzy, zapiekanek, hamburgerów, sałatek, krojenie mięsa, warzyw, wyrabianie ciasta, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy- OFERTA PRACY DLA BEZROBOTNYCH ZE WSI + ART.49.USTAWY O PROMOCJI....
Barbara Gruchacz - 2018-01-09 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, potraw, obsługa maszyn i sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomyśl (śląskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów, dbanie o porządek i czystośc miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kalisz (wielkopolskie)
praca przy obsłudze indyków, zbiór jaj
"Czwórka" Firma Usługowa Zofia Balkowska - 2017-01-17 - Frednowy (warmińsko-mazurskie)
Przygototwywanie posiłków
Mrozek Zbigniew Cafe Bar "Mustang" Usługi Transportowe - 2018-01-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, doświadczenie zawodowe 8 miesięcy, znajomość obsługi krajalnicy, szatkownicy, blendera, mile widziana znajomość j. hindi. Obowiązki: pomoc szefowi kuchni -przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych(obieranie, krojenie, szatkowanie owoców i warzyw,przygotowywanie mięsa oraz ryb) -utrzymywanie czystości w obrębie kuchni -czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń -pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ A'LA CARTE ZGODNIE Z ZALECENIAMI SZEFA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE POTRAW NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, ESTETYCZNE I PRAWIDŁOWE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-01-18 - Świdnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Dobra organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz obsługa klienta również przez telefon. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-12-07 - Celestynów (mazowieckie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Restauracja w porcie słynąca z serwowania wspaniałych makaronów poszukuje w sezonie letnim od 15 maja do początku września kucharzy z doświadczeniem w kuchni włoskiej i przygotowaniu różnego rodzaju dań z makaronem.
Hangon Makaronitehdas Oy - 2019-04-30 - Finlandia (Finlandia)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, ustalenie karty dań, bieżąca konserwacja tychurządzeń;
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Sieradz (łódzkie)