KUCHARZ/KUCHARKA Hanko oferta pracy Hangon Makaronitehdas Oy
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 11,5 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Restauracja w porcie s艂yn膮ca z serwowania wspania艂ych makaron贸w poszukuje w sezonie letnim od 15 maja do pocz膮tku wrze艣nia kucharzy z do艣wiadczeniem w kuchni w艂oskiej i przygotowaniu r贸偶nego rodzaju da艅 z makaronem.
Data publikacji: 2019-04-30
Lokalizacja: Hanko ()
Pracodawca: Hangon Makaronitehdas Oy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Satamakatu 15, 10900 Hanko, FinlandiaRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Restauracja w porcie s艂yn膮ca z serwowania wspania艂ych makaron贸w poszukuje w sezonie letnim od 15 maja do pocz膮tku wrze艣nia kucharzy z do艣wiadczeniem w kuchni w艂oskiej i przygotowaniu r贸偶nego rodzaju da艅 z makaronem.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 11,5 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Hanko
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Finlandia
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 11,5 EUR/godz
warunkiPracyIPlacy_premie: 1
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Praca sezonowa od 15 maja do pocz膮tk贸w wrze艣nia (do negocjacji). Pracodawca dysponuje zakwaterowaniem, negocjacjom podlega pokrycie koszt贸w podr贸偶y do miejsca pracy.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy: Praca na ca艂y etat zgodnie z harmonogramem.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba g艂贸wna
Data rozpocz臋cia pracy: 15.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 13.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane min. roczne do艣wiadczenie w zawodzie kucharza, bardzo dobra znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego, umiej臋tno艣膰 radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych np. samodzielnej pracy na kuchni.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Hangon Makaronitehdas Oy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Telefon do pracodawcy +358 50 3764186 (informacje wy艂膮cznie w j臋zyku angielskim)
J臋zyk aplikacji o prac臋: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 呕yciorys w j臋zyku angielskim
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Drog膮 elektroniczn膮 na adres: tommi.aaltonen (at) makaronitehdas.fiW temat wiadomo艣ci nale偶y wpisa膰 "Chef"
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracja specjalizuj膮ca si臋 w serwowaniu da艅 z makaronami.
Dodatkowe informacje dotycz膮ce aplikowania:
Wi臋cej informacji na temat restauracji pod adresem www.hangonmakaronitehdas.fi
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.04.2019
Data dodania oferty pracy: 30.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 20.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?84114002ca3bc7b79ebb89d9720f1615
Podobne oferty pracy
Leczenie narz膮d贸w wewn臋trznych m.in. choroby uk艂adu kr膮偶enia, uk艂adu oddechowego, uk艂adu trawiennego itp. Praca w zak艂adzie opieku艅czo-leczniczym.
Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej w Krynicy Zdroju s.c. Agnieszka Dulkiewicz-Rozlach, Amadeusz Dulkiewicz, Karolina - 2015-11-17 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
-Obs艂uga Klienta lombardu,-Godziny pracy: 9:00-17:00Osoby zainteresowane proszone sa o wysy艂anie CV na adres:krzysztof.paszek85 (at) gmail.com
ERGOS Krzysztof Paszek - 2016-07-20 - Tczew (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produkt贸w od firmy tureckiej (w j臋zyku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-07-21 - Otwock (mazowieckie)
zg z umow膮
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporz膮dzanioe posi艂k贸w na bazie wcze艣niej gotowanych wywar贸w tj. z贸p, sos贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2017-03-14 - Konrad贸w (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, robienie zam贸wie艅
ADMAR Adam Ruci艅ski - 2017-08-01 - Sochaczew (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Fundusz Wczas贸w Pracowniczych sp. z o.o. Odzia艂-Zesp贸艂 Dom贸w Wczasowych Krynica Zdr贸j - 2016-10-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Obr贸bka termiczna mi臋s, ryb, warzyw. Przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniami.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Legionowo (mazowieckie)
nadz贸r nad funkcjonowaniem kuchni i sto艂贸wki O艣rodka, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych, pobieranie towaru z magazynu, pobieranie i przechowywanie pr贸bek pokarmowych, nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanych z funkcjonowaniem sto艂贸wki i kuchni
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy Nr 1 im. Marii Grzegorzewskiej w Policach - 2016-10-18 - Police (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2016-12-13 - Katowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
monta偶 konstrukcji stalowo-aluminiowych, szyb, montowanie rusztowa艅, praca pow. 3 m
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Piaseczno (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami
Andrzej Erdmann Robert Erdmann "WAR" Sp. Jawna Chojna - 2016-04-28 - Chojna (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2016-01-25 - Pu艂awy (lubelskie)
staranne szycie procesowe element贸w odzie偶y wed艂ug wskaza艅 ( zalece艅) technologa
Firma Odzie偶owa "AKELA" Jerzy Rze艅ca - 2018-12-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywaie posi艂k贸w (st贸艂owka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opat贸wek (wielkopolskie)
Prowadzenie trening贸w pi艂ki no偶nej dla dzieci w wieku 4-12 lat
Fundacja Football Academy Group - 2016-09-15 - Opole (opolskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne) oraz ksi膮偶eczka sanepid. Zg艂oszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. 艁脫D殴 SP. Z O.O. - 2016-06-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
gotowanie dla uczni贸w szko艂y, praca na sto艂贸wce szkolnej
Szko艂a Podstawowa Nr 18 im. Ignacego Krasickiego - 2017-08-04 - Sosnowiec (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
Sta偶 dla osoby do 29 r偶.zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe.Godziny odb. sta偶u 9:00-17:00, 13:00-21:00. 2.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw zaopatrzenia towar贸w i surowc贸w3.Przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y i przetwarzanie surowc贸w do gotowych produkt贸w.4.Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami gastronomicznymi i przetw贸rczymi do przygotowywania produkt贸w i napoj贸w5.Dokonywanie obr贸bki mechanicznej i termicznej surowc贸w i p贸艂surowc贸w6.Porcjowanie, dekorowanie i eksponowanie potraw7.Zabezpiecznie potraw i produkt贸w, magazynowanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w przed zniszczeniem i przydatno艣ci膮 do spo偶ycia 8.Dba艂o艣膰 o estetyk臋 wygl膮du i dba艂o艣ci o stanowisko pracy9.Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮 Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD OR艁EM S.C. - 2019-01-08 - Tczew (pomorskie)