KUCHARZ Bielsko-Biała oferta pracy "KARCZMA POD LOTNISKIEM" SPÓŁKA CYWILNA AGATA MICHALCZAK, TOMASZ MICHALCZAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie potraw, przygotowywanie karteringu, kuchania polska i międzynarodowa. Praca w Bielsku-Białej, od poniedziałku do niedzieli w godz. 10.00-22.00 według grafiku. PRACA OD GRUDNIA.
Data publikacji: 2018-10-30
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: "KARCZMA POD LOTNISKIEM" SPÓŁKA CYWILNA AGATA MICHALCZAK, TOMASZ MICHALCZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zwardońska 38, 43-308 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie potraw, przygotowywanie karteringu, kuchania polska i międzynarodowa. Praca w Bielsku-Białej, od poniedziałku do niedzieli w godz. 10.00-22.00 według grafiku. PRACA OD GRUDNIA.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: czeladnik w zawodzie kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne o kierunku kucharz wraz z tytułem czeladnika, wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku oraz znajomość potraw kuchni polskiej i międzynarodowej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"KARCZMA POD LOTNISKIEM" SPÓŁKA CYWILNA AGATA MICHALCZAK, TOMASZ MICHALCZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Zwardońska 38, 43-308 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Wskazany kontakt telefoniczny w godz. 8.00-10.00 lub skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Zwardońska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2018
Oferta pracy ważna do: 12.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Prusewo (pomorskie)
Pozyskiwanie i obsługa klientów. Kontakt tel. 668 365 892
Profi Credit Polska S.A. - 2016-05-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Węgierska Górka (śląskie)
Obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Kraków (małopolskie)
Prace ogólnobudowlane
Przedsiębiorstwo Usług Ogólnobudowlanych SCHRODER - 2016-05-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembiński Marek - 2017-04-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw z drobiu i mięsa, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw. UMowa o prace na czas określony. Praca jednozmianoawa: 9:00-17:00. Oferta dostępna w salai G
SULTAN EXPRES Murat Bayram - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
pakowanie/przepakowywanie towaru, etykietowanie towaru, proste prace fizyczne; mile widziane doświadczenie w pracy fizycznej (magazyn,produkcja)
EUROKADRA S.A. - 2015-11-02 - Olszowa (opolskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza w restauracji hotelowej i przygotowywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Sygneczów (małopolskie)
Montowanie mebli
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Piątki (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-12-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni, krojenie kebaba nożem, sporządzanie sałatek, surówek
OKSUZ Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Koordynowanie pracy zespołu, pomoc przy pakowaniu kartonów, przy laminowaniu, wyjazdy, odbieranie towaru itp.
SFERA FIRMA PRODUKCYJNO-REKLAMOWA JANUSZ TORCHAŁA - 2016-08-30 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie dań fast-food, surówek, sałatek, dbanie o czystość na terenie lokalu-kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wola Mielecka (podkarpackie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielna praca w kuchni, praca wg grafiku po 12 godzin.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-09-13 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
przygotowanie posiłków zgodnie z przyjetymi normami według jadłospisów wspólnie z zespołem, dbanie o odpowiednie czyszczenie przyrządów
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-09-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-12-02 - Pleszew (wielkopolskie)
kucharz
Bar Cykoria, Tuttomed Dariusz Kaczmarek - 2016-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standartem restauracji. Wykonywanie tortów artystycznych. Obróbka ryb i owoców morza. Przygotowywanie ofert rosyjskich i ukraińskich. Kontakt z gośćmi. Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Sopot (pomorskie)
wymagane wykształcenie zawodowe, 2 letnie doświadczenie w transporcie międzynarodowym i prawo jazdy kat.C+E, karta kierowcy, transport międzynarodowy
"ETOLL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-01 - Strzelin (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
AMERICAN TRADING COMPANY sp. z o.o. - 2017-05-02 - Lubin (dolnośląskie)