KUCHARZ - BARMAN Komarówka Podlaska oferta pracy Firma "TOMEX" Tomasz Szczęśniak
Stanowisko: KUCHARZ - BARMAN
Wynagrodzenie: od 1 575 PLN
Zakres obowiązków: Wyrób i sprzedaż pizzy
Data publikacji: 2017-12-07
Lokalizacja: Komarówka Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: Firma "TOMEX" Tomasz Szczęśniak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:I Armii Wojska Polskiego 24, 21-311 Komarówka Podlaska, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wyrób i sprzedaż pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 575 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Komarówka Podlaska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Komarówka Podlaska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 575 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Chęci do pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Przyuczenie do stanowiska pracy.
Nazwa pracodawcy: Firma "TOMEX" Tomasz Szczęśniak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
I Armii Wojska Polskiego 24, 21-311 Komarówka Podlaska, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: radzyński
Gmina pracodawcy: Komarówka Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Komarówka Podlaska
Ulica pracodawcy: I Armii Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Pracodawca prowadzi Stację Paliw w Komarówce Podlaskiej oraz w Tucznej oraz pizzerię
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.12.2017
Data dodania oferty pracy: 06.12.2017
Oferta pracy ważna do: 05.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Cyców (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczyński - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań z kartysprzątanie stanowiska pracy
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-06-23 - Rybnik (śląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (łódzkie)
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Chełm (dolnośląskie)
sporządzanie potraw
HOTEL "WODNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-07 - Łeba (pomorskie)
Kucharz
S. C. AGAWA G. KUMOREK A. SMAGA - 2017-04-27 - Tarnów (małopolskie)
Pobieranie surowców i produktów spożywczych z magazynu, wstępna ich obróbka, odpowiednie zabezpieczenie produktów przed i podczas obróbki, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych i zapleczu kuchni, pomoc w przygotowaniu posiłku zgodnie z ustalonym zakresem pracy, wymagane aktualne badania sane
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie zimnych przekąsek i przystawekprzygotowanie dań z kartyodpowiednie składowanie produktów spożywczychznajomość przepisów HACCP
Zur Bleiche Resort & SPA - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna " FOSA" Adam Odejewski - 2017-11-24 - Chojnice (pomorskie)
sprzedaż usług finansowych, kredyty, ubezpieczenia, fundusze inwestycyjne
ITM Kancelaria Finansowa Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Białystok (podlaskie)
Obszar produkcji- praca przy grillu, frytkownicach, tosterach i garnirowaniu, prace magazynowe ( transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu), w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji, prace porządkowe i utrzymywanie czystości w restauracjach i na terenie zewnętrznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2017-09-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obowiązki zlecone przez szefa kuchni,przygotowywanie posiłków dla gościhotelowych, przygotowywanie dań z karty menu, pace porządkowe
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE " FOTPOL" S.C. GRZEGORZ BOKUN, VIOLETTA BOKUN - 2017-01-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków zarówno ciepłych jak i zimnych , grilowanie , ustalanie menu , dbałość o stanowisko pracy, rozdzielanie obowiązków zespołowiprzepracowywanie na umowie zlecenia +ZUS około 80 godzin w miesiącu według potrzeb, dyspozycyjność od 9:00 do23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie średnie zawodowe kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość języka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, języki są potrzebne do tłumaczenia receptur,
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie pizzy, obsługa klienta. Praca w godzinach 10.00-22.00. Dni pracy: pon.-ndz. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Okres próbny trwa 3 miesiące
M&S KAPLAN Sp. z o.o. - 2017-01-25 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-18 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-01 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, śniadania).
GEMO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw w barze
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, realizacja zadań zleconych przez szefa kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem
Nowe Miasto Sp. z o. o. - 2017-11-23 - Żory (śląskie)