KUCHARZ Z膮bki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽340 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP, j臋zyki s膮 potrzebne do t艂umaczenia receptur,
Data publikacji: 2017-05-04
Lokalizacja: Z膮bki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Z膮bki, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kucharz, sta偶 pracy 5 lat, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP, j臋zyki s膮 potrzebne do t艂umaczenia receptur,
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽340 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Z膮bki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽340 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: francuski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
Warszawska 5a, 05-200 Wo艂omin, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wo艂omi艅ski
Gmina pracodawcy: Wo艂omin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wo艂omin
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 11.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KONSERWACJA MASZYN I URZ膭DZE艃 MECHANICZNYCH
FIRMA OCHRONIARSKA OMEGA NOW-KOLT SP. Z O.O. - 2015-11-30 - D臋bica (podkarpackie)
Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮" - 2017-01-16 - Racib贸rz (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, utrzymanie w nalwe偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅i sprz臋tui pomieszcze艅 kuchennych, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porciowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-04-07 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
BAZA TRANSPORTU SAMOCHODOWEGO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-13 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Pu艂awy (lubelskie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2017-08-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej
INELEKTRA Sp. zo.o. - 2016-09-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Pu艂awy (lubelskie)
utrzymanie ci膮g艂o艣ci pracy maszyn i urz膮dze艅 produkcyjnychprzegl膮dy, konsrwacja i remonty maszyn
Wytw贸rnia Naturalnych W贸d Mineralnych USTRONIANKA - 2017-09-27 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Prace w kuchni (jad艂odajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮
IMPRESJE KUCHENNE Ma艂gorzata Bra艣 - 2017-07-17 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni kaukaskiej w szczeg贸lno艣ci ormia艅skiej i gruzi艅skiej, Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw,pieczenie ciast, obs艂uga klienta
Centrum Edukacyjne - Katarzyna Stosik - Cz艂uch贸w - 2016-05-06 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Za艣cianki (podlaskie)
przygotowanie do produkcji, gotowanie, obs艂uga baru
P.H.U.P. "MAGRA" Agnieszka Szoch - 2017-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w
Enterprise s.c. - 2016-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie, uk艂adanie, zbieranie, wydawanie towaru. Pomoc przy inwentaryzacji. Odpowiedzialno艣膰 i dba艂o艣膰 za powierzony towar.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiejwysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnieniazagwarantowana mi艂a atmosfera w pracy
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-04-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
-
US艁UGI GASTRONOMICZNE - 2016-04-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej , indyjskiej
HARAS脫WKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodark臋 magazynow膮 towar贸w, - dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracyoraz pomieszcze艅 z nim zwi膮zanych, - wsp贸艂praca z innymi dzia艂amihotelowymi, - przestrzeganie przepis贸w bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szyd艂owski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
praca samodzielna na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBR脫BKA TERMINCZNA P脫艁PRODUKT脫W, DBANIE O PRZ膭DEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Kontrola ilo艣ci sk艂adnik贸w i stanu kuchni.
TRANS-FLORIS Monika Tyczy艅ska - 2016-10-11 - Serock (mazowieckie)
remont oraz modernizacja urz膮dze艅 elektrycznych oraz ich serwisowanie
METAL-TECHNIK - 2016-07-07 - Zambr贸w (podlaskie)