KUCHARZ (NR 6095) Bydgoszcz oferta pracy FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ (NR 6095)
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG ORGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI
Data publikacji: 2018-09-18
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:85-950 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG ORGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 6095)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy:
FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 85/87/12.05, 90-057 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. kontaktowy: 504-170-442 w godz. 9.00-17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 85/87
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 25
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.09.2018
Data dodania oferty pracy: 18.09.2018
Oferta pracy ważna do: 08.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
rec
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy. PRACA NA UMOWĘ O PRACĘ LUB UMOWĘ ZLECENIE
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-09-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłkówPrzygotowywanie i wypiek pizzy
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2018-01-03 - Białystok (podlaskie)
PRACOWNIK RESTAURACJI (MC DONALD'S)Prace porządkowe,przyjmowanie dostaw zewnętrznychTYLKO NOCNA ZMIANA (21:45-6:00)
MELITA FILO PPHU MONEX - 2017-08-18 - Nagawczyna (podkarpackie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-02-28 - Jurata (pomorskie)
sporządzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców i półproduktów z wykorzystaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni Karczmy rutynowo używanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie żywności; bieżące i okresoweutrzymanie czystości stanowiska pracy, urządzeń i sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego; dbałość o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zadań bieżących zlecanych przez p[racodawcę
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
konfekcjonowanie, przygotowanie towaru dop wysyłki, pomoc przy załadunkuWynagrodzenie od 2.200 (brutto) - do uzgodnieniaumowa o pracę/zlecenie
TRISS - S. Marciniak Spółka Jawna - 2017-10-23 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań i menu , układanie menu , zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturą kuchni egipskiej. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłosposem, zasadami żywienia z uwzględnieniem indywidualnych zleceń dietetyczki, porcjowanie i wydawanie posiłków dzieciom oraz personelu.
Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju - 2017-04-25 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-05-19 - Tczew (pomorskie)
- prztygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, współpraca z przełożonym w sprawie ustalania menu, itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Siemiatycze (podlaskie)
Usługi porządkowe na obszarze zewnętrznym: koszenie, przycinanie krzewów, odśnieżanie, zamiatanie chodników. Maszynowe doczyszczanie posadzek na holach wewnątrz obiektu.
"HOMBRE SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie żywności i napojów. Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (łódzkie)
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-01-13 - Chojnice (pomorskie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-07-19 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz - 2018-08-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszków (mazowieckie)
Tłumaczenia
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez używania półproduktów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni włoskiej; umowa na okres 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; pełny etat; godziny pracy: 9.00- 22.00
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-11-06 - Słupsk (pomorskie)
-przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa pieca tandoor-przygotowanie potraf z pieca, wypiekanie chlebów na ściankach węglowego pieca tandoor
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
"BŁĘKITNA LAGUNA" STANISŁAW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)