KUCHARZ Zaczernie oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-07-20
Lokalizacja: Zaczernie (podkarpackie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaczernie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.07.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaczernie
Numer budynku pracodawcy: 955A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 19.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Łuków (lubelskie)
- przygotowanie posiłków - śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku- współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJÓWKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-01-04 - Rzeszów (podkarpackie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
Dom Pomocy Społecznej ZAMECZEK - 2017-07-11 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-07-04 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
prace biurowe
JOTRANS Błażej Józwiak - 2017-10-27 - Września (wielkopolskie)
Prace hydrauliczne: montaż instalacji wodnych, kanalizacyjnych, centralnego ogrzewania.
P.U.H. Wodno-Kanalizacyjne, CO i Instalacji Gazowych Sówka Andrzej - 2018-02-14 - Częstochowa (śląskie)
1.realizacja usługi poradnictwo zawodowe zgodnie z rozporządzeniem Ministra Pracy i Polityki Społecznej w sprawie szczegółowych warunków realizacji oraz trybu i sposobów prowadzenia usług rynku pracy oraz ustawy z dnia 20 kwietnia 2004 r. o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, w szczególności w formie;1)porad indywidualnych i grupowych,2)informacji indywidualnych i grupowych,3)pomocy pracodawcy w indywidualnym rozwoju zawodowym oraz doborze kandydatów do pracy;2.pomoc osobom w rozwiązywaniu problemów zawodowych, wyborze odpowiedniego zawodu lub miejsca pracy oraz w planowaniu rozwoju kariery zawodowej, a także przygotowywaniu do lepszego radzenia sobie w poszukiwaniu i podejmowaniu pracy;3.kierowanie osób zarejestrowanych do innych pracowników realizujących usługi lub instrumenty rynku pracy;4.przedstawianie osobom propozycji form wsparcia zgodnie z ustawą oraz kierowanie osób zarejestrowanych do pracy i innych form pomocy;5.sporządzanie pism w szczególności dotyczących dłużników alimentacyjnych; 6.przygotowywanie korespondencji umożliwiającej realizację zadań;7.udostępnianie zasobów informacji zawodowych;8.prowadzenie banku programów;9.opracowywanie wykazów porad grupowych oraz spotkań informacyjnych;10.sporządzanie i wypełnianie rejestrów dotyczących poradnictwa zawodowego i informacji zawodowej;11.współpraca z pracownikami Działu Rynku Pracy i innymi pracownikami PUPw szczególności w zakresie aktywizacji osób posiadających status bezrobotnego lub poszukującego pracy;12.współudział w opracowaniu i realizacji programów promocji zatrudnienia oraz aktywizacji lokalnego rynku pracy; 13.współpraca z innymi działami w zakresie pozyskiwania dodatkowych środków finansowych na realizację zadań z zakresu aktywizacji lokalnego rynku pracy;14.inicjowanie usług i instrumentów rynku pracy;15.wdrażanie i realizowanie projektów w zakresie promocji zatrudnienia, w tym przeciwdziałania bezrobociu, łagodzenia środków bezrobocia i aktywizacji zawodowej bezrobotnych, wynikających z programów operacyjnych współfinansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego i Funduszu Pracy; 16.inicjowanie, opracowywanie i realizacja badań, analiz, sprawozdań i monitoringów oraz dokonywanie ocen dotyczących rynku pracy;17.sporządzanie monitoringów zawodów deficytowych i nadwyżkowych;18.inicjowanie i realizowanie przedsięwzięć mających na celu rozwiązanie lub złagodzenie problemów związanych z planowanymi zwolnieniami grup pracowników z przyczyn dotyczących zakładu pracy;19.współpraca z gminami w zakresie upowszechniania informacji o usługach poradnictwa zawodowego;20.współpraca z Wojewódzkim Urzędem Pracy w zakresie świadczenia podstawowych usług rynku pracy, w tym w opracowywaniu i aktualizacji zasobów informacji dotyczących lokalnego rynku pracy przydatnych w poszukiwaniu pracy;21.wprowadzanie danych, dokumentowanie i odnotowywanie informacji, w systemach informatycznych stosowanych w Urzędzie, w szczególności związanych z realizacją usługi poradnictwo zawodowe;22.dokumentowanie wykonywanych czynności odpowiednio w formie papierowej lub też elektronicznej;23.aktualizacja informacji zawartych na stronie internetowej Urzędu w zakresie poradnictwa zawodowego;24.opracowywanie, zawieranie i realizowanie indywidualnych planów działania;25.ochrona danych osobowych osób bezrobotnych, poszukujących pracy oraz pracodawców;26.przetwarzanie informacji o bezrobotnych, poszukujących pracy i cudzoziemcach zamierzających wykonywać lub wykonujących pracę na terytorium RP;27.udostępnianie informacji dotyczących osób zarejestrowanych w trybie i na zasadach określonychw ustawie z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne na podstawie wniosku złożonego w szczególności w formie dokumentu elektronicznego innym podmiotom, w szczególności jednostkom organizacyjnym pomocy społecznej oraz jednostkom obsługującym świadczenia rodzinne, realizującym zadania publiczne na podstawie odrębnych przepisów albo na skutek powierzenia lub zlecenia przez podmiot publiczny w zakresie niezbędnym do realizacji tych zadań;28.realizowanie programów specjalnych, programów regionalnych;29.udzielanie informacji o możliwościach i zakresie pomocy określonej w ustawie o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy;30.organizacja zlecania działań aktywizacyjnych, w szczególności dokonywanie rekrutacji, kierowanie osób bezrobotnych do realizatora, koordynacja działań.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wyszków (mazowieckie)
OBSŁUGA KLIENTA, SPRZEDAŻ AKCESORII DO TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, CHĘĆ DO PRACY, UCZCIWOŚĆ,
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA P2 S.C. - 2015-12-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Tworzenie programów wycieczek krajowych i zagranicznych. Przygotowanie ofert i prezentacja dla klientów.Zarządzanie wszystkimi etapami wycieczki (planowanie tras, rezerwacji, zakwaterowanie, atrakcji, koordynowanie prac pilota)Rozliczanie wyjazdów, analiza i raportowanie
"Adecco Poland" Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2017-08-24 - Niepołomice (małopolskie)
kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)
odpowiednio do stanowiska
TAROTT - DARIUSZ WRÓBEL - 2017-05-11 - Golęczewo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABÓW, SAŁATEK, SOSÓW, SPRZĄTANIE
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-02-08 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni polskiej.
Szymańska Justyna WIRTUOTEKA - 2016-10-25 - Wadowice (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bronisławów (łódzkie)
Rozwóz i dostawa pieczywa (Kraków). Dwie zmiany: 24-8, 8-16.
BAKING TECH Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ala karte
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Gietrzwałd (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, bieżące prace na kuchni praca w systemie (6.00-14.00, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00)
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK Łukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (łódzkie)
Kucharz w pensjonacie
Pensjonat Zamek Dersława - 2017-12-29 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni
USŁUGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-07-04 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni
CARMEN WALDEMAR SŁOTA - 2016-04-06 - Łeba (pomorskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-06 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie posiłków w lokalu - kuchnia polsko-żydowska. Nadzór nad imprezami okolicznościowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)