KUCHARZ Lublin oferta pracy TKAS Teresa Knut, Agnieszka Słowik Spółka Cywilna

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokich standardów obsługi w restauracjiPrzygotowywanie dań według receptury,Dbanie o gospodarkę magazynową (daty ważności ,FIFO),Udział w inwentaryzacjach asortymentu i sprzętu,Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: TKAS Teresa Knut, Agnieszka Słowik Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MARIANA LANGIEWICZA 10/2, 20-032 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zapewnienie wysokich standardów obsługi w restauracjiPrzygotowywanie dań według receptury,Dbanie o gospodarkę magazynową (daty ważności ,FIFO),Udział w inwentaryzacjach asortymentu i sprzętu,Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Data zakończenia pracy: 12.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku kucharzdyspozycyjność, kreatywność, wysoka kultura osobista
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
TKAS Teresa Knut, Agnieszka Słowik Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
MARIANA LANGIEWICZA 10/2, 20-032 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: MARIANA LANGIEWICZA
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.06.2016
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według regulaminu pracy
KARCZMA POLSKA S.C. JAROSŁAW BIAŁKOWSKI,EDWARD PAWEŁ GOLEMA,DARIUSZ GOLEMA - 2016-09-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Bezpośrednia obsługa klienta: przyjmowanie wpłat gotówkowych, sprzedaż usług firmy, obsługa programu abonenckiego, obsługa Klienta w zakresie rozliczeń, reklamacji, utrzymania klienta, gotowość do aktywnego pozyskiwania Klienta: telefonicznie, mailowo, bezpośrednio
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe KRAWARKON Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
nauczanie fizyki w klasie VII i VIII w wymiarze 4/18 etatu
ZESPÓŁ SZKÓŁ PUBLICZNYCH W BOBROWEJ PUBLICZNA SZKOŁA PODSTAWOWA - 2018-07-27 - Bobrowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
F.H.U. HOTEL GÓRSKO Maria Sadkiewicz-Bill - 2016-09-16 - Wieliczka (małopolskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub piekarz, lub cukiernik, lub pochodne
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i normami żywieniowymi, przestrzeganie stanu sanitarnego pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakistańskiej, chińskiej, potraw typu kebab, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Bełżyce (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
JDG POLSKA JAROSŁAW GÓRAL - 2017-11-10 - Suchorze (pomorskie)
Monitorowanie dosta i wysyłek realizowanych transportem kolejowym itp. zg z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - Długołęka (dolnośląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź wyższe, doświadczenie w ubezpieczeniach, mile widziana znajomość języka angielskiego, znajomość pakietu Ms Office, prawo jazdy kat.B. Charakterystyka pracy: zawieranie umów ubezpieczeniowych, prowadzenie kasy, obsługa klienta, segregowanie dokumentów i ich archiwizacja, udział w wystawach. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
STAWOWY SP. Z O.O. - 2017-02-10 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-05-25 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Obsługa kawiarni, imprez, sprzątanie pokoi
Zakład Drogowy Waldemar Lewandowski - 2016-08-22 - Czeszewo (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
nadzór nad procesami technologicznymi, współpraca z dzialem produkcji, pobieranie próbek, opracowanie receptur i instrukcji technologicznych nowych produktów, przeprowadzanie testów, badań, przeprowadzanie analiz chemicznych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNE D.K.LAMIN SPÓŁKA JAWNA PIOTR DANILUK, WIKTOR KIERSNOWSKI - 2018-03-02 - Zaścianki (podlaskie)
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanepidowska, obsługa terminala płatniczego, obsluga kasy fiskalnej. Wydawanie dań obiadowych, obsługa klientów. Kontakt z pracodawcą osobisty.
www.smmaki.com BARTŁOMIEJ PYTKO - 2017-03-30 - Rybnik (śląskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: od 15,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt e-mail: katarzyna.szlenzok (at) onet.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-29 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności i sprzetu, utrzymanie czystości na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej, udział w sporzadzaniu inwentaryzacji i zamówień,
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz/a, kelner.
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Bodzentyn (świętokrzyskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, związana z przygotowywaniem oferty żywnościowej (dań i potraw z menu restauracji). Zakup żywności i składników, przygotowanie ich do obróbki oraz przechowywanie w odpowiednich warunkach. Organizowanie procesów roboczych w kuchni, przygotowywanie potraw na czas i we właściwej kolejności, zgodnie ze specyfikacją. Dbanie o wygląd i prezentację potraw. Obliczanie cen za posiłki.
kontakt przez OHP - 2018-06-12 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni, obsługa klientów
AGROFARMA EWA ZIÓŁKOWSKA - 2016-08-09 - Gołaszewo (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Sompolno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)