KUCHARZ/A, KELNER. Bodzentyn oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ/A, KELNER.
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz/a, kelner.
Data publikacji: 2016-02-01
Lokalizacja: Bodzentyn (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bodzentyn, powiat: kielecki, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz/a, kelner.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/A, KELNER.
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bodzentyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kielecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 29.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Kucharz/a, kelner.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy J臋drzej贸w
Adres pracodawcy:
Okrzei 63, 28-300 J臋drzej贸w, powiat: j臋drzejowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: j臋drzejowski
Gmina pracodawcy: J臋drzej贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: J臋drzej贸w
Ulica pracodawcy: Okrzei
Numer budynku pracodawcy: 63
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Kucharka/kucharz, kelner.
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy J臋drzej贸w
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-02 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni, dow贸z gotowych da艅 do klienta
MORENA WOJCIECH MUREK - 2017-07-21 - Starkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-19 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dzami i urz膮dzeniami gastronomicznymi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, obieranie warzyw oraz obr贸bka owoc贸w, przygotowywanie i wydawanie potraw;
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Miasteczko 艢l膮skie (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Rzeku艅 (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-04 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z cotygodniowym menu. Przygotowanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe/catering.
Diecezjalne Centrum Edukacyjne - 2018-06-05 - Legnica (dolno艣l膮skie)
nadz贸r nad rozbudow膮 hali, praca na terenie 艢l膮ska
BHP "INKA" Bogdan Szaniawski - 2018-08-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.Praca w systemi dwuzmianowym: 7:00-15:00 i 13:00-21:00.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2018-07-25 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
praca w kuchni na o艣rodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - 艢wieszyno (pomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni arabskiej: hummus, falafel, tasbir,
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Z膮bki (mazowieckie)
Gastronomia. Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych chi艅skich receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie wstepne potraw mi臋snych, rybnych, m膮cznych ze szczeg贸lnym wskazaniem kuchni Ukrai艅skiej. Obr贸bka termiczna, gotowanie klasyczne, pieczenie, sma偶enie klasyczne w urz膮dzeniach Rational, piece konwekcyjne.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-06-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i sprzeda偶 ciep艂ych da艅
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Nowe Miasto nad Pilic膮 (mazowieckie)
Gotowanie, sma偶enie
Firma Us艂ugowo-Gastronomiczna ALFRED G艁脫WKA - 2017-09-27 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie potraw japo艅skich, korea艅skich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracownik贸w w zakresie kuchni japo艅skiej, korea艅skiech, realizowanie zam贸wie艅 zam贸wie艅 przez korea艅skich i japo艅skich klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w
Zdrowiej-my Piotr Caryk - 2015-12-15 - Bo偶k贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie samodzielne posi艂k贸w dla go艣ci.Praca w godz. 9-23 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
QIDA Karolina Ho艂ysz Sp. k. (Restauracja Waniliowa 艢liwka) - 2016-05-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-02-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRODUKCJA GARMA呕ERKI, WYR脫B PRODUKT脫W MI臉SNYCH ORAZ SUR脫WEK, SA艁ATEK, OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW, OBS艁UGA IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH (DANIA G艁脫WNE, ZIMNA P艁YTA ITP.), SMA呕ENIE NALE艢NIK脫W, PLACK脫W ITP.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie/ zawodowe kierunkowe; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku; ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz estetyczne prezentowanieda艅/ potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w oraz us艂ug, dbanie o prawid艂owe magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci oraz sprz臋tu, przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 HACCP, pomoc oraz planowanie menu dla restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych, catering贸w itp., sta艂a wsp贸艂praca z managerem restauracji, kontrola koszt贸w surowc贸w, inwentaryzacja surowc贸w, optymalizacja koszt贸w produkcji, wsp贸艂praca w grupie ludzi i samodzielnie, umiej臋tno艣ci kulinarne w zakresie kuchni europejskiej, 艣l膮skiej oraz znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomii i zainteresowanie t膮 tematyk膮, dyspozycyjno艣膰, rzetelno艣膰, operatywno艣膰, kreatywno艣膰 oraz zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-01-17 - Gliwice (艣l膮skie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w tj:mycie,obieranie,czyszczenie
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej, dow贸z posi艂k贸w do klienta. Praca na dwie zmiany na 1/2 etatu w godzinach: 10:00-21.00
"JANTAR" M. TARASZKIEWICZ K-KO殴LE - 2016-02-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne) oraz ksi膮偶eczka sanepid. Zg艂oszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. 艁脫D殴 SP. Z O.O. - 2016-06-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)