KUCHARZ Tarłów oferta pracy PPUH "EWA" Cieślak Kosiorowska Ewa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2016-04-15
Lokalizacja: Tarłów (świętokrzyskie)
Pracodawca: PPUH "EWA" Cieślak Kosiorowska Ewa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 34, 27-515 Tarłów, powiat: opatowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opatowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: PPUH "EWA" Cieślak Kosiorowska Ewa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Plac Kochanowskiego 14, 26-700 Zwoleń, powiat: zwoleński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Książeczka Sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: zwoleński
Gmina pracodawcy: Zwoleń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zwoleń
Ulica pracodawcy: Plac Kochanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.04.2016
Oferta pracy ważna do: 16.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- załadunek, przetop i obróbka metalu w piecach;- realizacja procesu odlewania i walcowania; obsługa urządzeń produkcyjnych pomocniczych;- kontrolowanie przebiegu procesu technologicznego i pracy urządzeń produkcyjnych;- pobieranie próbek do badań jakości z metalu ciekłego oraz wyrobów;- transportowanie surowców i wyrobów.
BORYSZEW SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-21 - Skawina (małopolskie)
samodzielne przygotowanie potraw
RESTAURACJA I DRINK BAR "KUŹNIA SMAKU" S.C. PIOTR HESS, ALEKSANDER HESS - 2017-01-23 - Ruda Śląska (śląskie)
praca z osobami niepełnosprawnymi w WTZ Janowica
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym - Koło w Łęcznej - 2016-06-02 - Janowica (lubelskie)
praca przy prefabrykatach budynków szkieletowych, montaż konstrukcji drewnianych na placu budowy
Zakład Stolarski "MAGBOS" Tomasz Bosakiewicz - 2017-09-08 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
SPA DEVELOPMENT Spółka zo.o. - 2016-08-26 - Ustroń (śląskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie produktów do sprzedaży, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów,dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw, zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii. Praca w godz od 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
wydawanie posiłków
Caterin-Karp Mirosława Karp - 2017-12-07 - Rogów-Wieś (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
Kucharz - catering dietetyczny. Praca od niedzieli do czwartku w godzinach 07.00-15.00, święta są wolne. Proponowane wynagrodzenie 3000 zł w okresie próbnym.
DIP Daria Ciesielska Przemysław Gajewski s c - 2017-07-14 - Bolesławice (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla 40 osób.
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Królikowski - 2017-04-03 - Tylicz (małopolskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
Praca na stanowisku kucharza w kuchni i stołówce KPWPrzygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
Andrzej Beniw "Stary Lwów" - 2016-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem
RESTAURACJA SYRENKA - 2016-04-04 - Ustka (pomorskie)
pomoc w zakresie przygotowywania posiłków dla gości restauracyjnych.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2018-02-07 - Szczyrk (śląskie)
MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMAŻENIE, UTRZYMANIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN.ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, KOMUNIAKTYWNOŚĆ, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast.
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-23 - Drobin (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, obsuga klienta wydawanie gotowych dań, przygotowywanie dań, przyjmowanie towarów, rozliczanie na porcje na gotowe dania do wydania.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jarogniewice (wielkopolskie)
f
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Krosno (podkarpackie)
według stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Kraków (małopolskie)
wykształcenie średnie1 zmianawynagrodzenie: 2000 zł brutto (do indywidualnego uzgodnienia)
AGRITO Monika Świtała - 2017-11-07 - Topola Wielka (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Staż w firmie MMT Sp. zo.oProgram stażu do zapoznania w pokoju 56
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje), imprezy okolicznościowe. Praca sezonowa od 01.05.2017
Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Relax Monika Przerańska - 2017-03-21 - Osieczna (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, prace na stanowisku kucharz
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-06-29 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)