KUCHARZ Szczecin oferta pracy AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 11,56 PLN
Zakres obowiązków: MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMAŻENIE, UTRZYMANIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN.ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, KOMUNIAKTYWNOŚĆ, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
Data publikacji: 2016-10-12
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. WYZWOLENIA 18, 70-532 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMAŻENIE, UTRZYMANIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN.ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, KOMUNIAKTYWNOŚĆ, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 11,56 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: GODZINOWY
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 11,56 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRACA W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PODZIELNOŚĆ UWAGI
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DYSPOZYCYJNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
AL. WYZWOLENIA 18, 70-532 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: AL. WYZWOLENIA
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2016
Oferta pracy ważna do: 11.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, zatrudnienie od dnia 15.05.2017 do 30.09.2017, praca co drugi dzień;
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2017-03-30 - Ustka (pomorskie)
Samodzielna praca na stanowisku pomoc kuchenna. Prawidłowe nawyki niezbędne w pracy zawodowej, a w szczególności: właściwa organizacja pracy, różne techniki sporządzania potraw, umiejętność użytkowania i konserwowania maszyn i urządzeń gastronomicznych, racjonalne gospodarowanie produktami spożywczymi i materiałami pomocniczymi.
"Społem" Augusowska Spółdzielnia Spożywców - 2018-04-13 - Augustów (podlaskie)
montowanie elementów; praca w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-14
Kapena S.A. - 2016-04-19 - Włynkówko (pomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.Utrzymanie czystości stanowiska pracy.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE MEGA MAŁGORZATA BIESALSKA - 2017-09-05 - Ołtarzew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praxca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-02-02 - Opole (opolskie)
praca na kuchni - przygotowanie posiłków kuchni śląskiej, domowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bytom (śląskie)
wg stanowiska, pracodawca oczekuje od kandydata posiadania własnego samochodu i prawa jazdy kat. B ze względu na konieczność dojazdu do pracy.
Robert Zięba Gościniec pod Lubomirem - 2017-01-27 - Węglówka (małopolskie)
Gotowanie dla klientów
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2016-05-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
wykładanie towaru, przec eporządkowe, praca na kasie
MAZURY JOB PLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-22 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania zasad BHP w kuchni, rozdzielanie pracy, ustanie estetycznego sposobu podawania dań, współpraca i kontakt z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-05-09 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie dań i posiłków kuchni tajskiej ( spring rolss, thai rolls), dbanie o czystość urządzeń i pomieszczeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Dbałość o procedury ustawowe i HACCP,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę i ewentualne zarządzanie pozostałym personelem gastronomii.
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Sieraków Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2017-06-20 - Poręba (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw według receptury, dbanie o czystość miejsca pracy.
KAMIL SZCZĘSNY I. PRZEDSIĘBIORSTWOHANDLOWO USŁUGOWE II. NZOZ WTRĘBACZEWIE - 2016-08-11 - Trębaczew (łódzkie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-22; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-15
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-01-18 - Ustka (pomorskie)
Praca w zakresie bieżącej obsługi gości, przygotowywanie dań, obsługi gości indywidualnych i grupowych w zakresie przygotowywania potraw. Znajomość i bieżąca praca na zasadach HACCP. Dbanie o porządek na terenie obiektu, restauracji i hotelu
Marta Skobierska-Brzeżańska, Złoty Las - 2017-03-31 - Złoty Las (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych, sałatek. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 11.00-19.00, co druga sobota 8.00-15.00).
Bar Dworcowy s.c. Dariusz, Krystyna Machelak - 2017-09-06 - Zabrze (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i posiłków z półproduktów, zamawianie towaru, dbanie o czystość kuchni i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Piła (wielkopolskie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kielce (świętokrzyskie)
PRACA NA KUCHNI
PIZZERIA "POD ARKADAMI" Aleksandra Piegza - 2017-03-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków, zakupy spozywcze przez internet
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-06-03 - Stare Faszczyce (mazowieckie)