KUCHARZ Gryfów Śląski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
Data publikacji: 2016-08-04
Lokalizacja: Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gryfów Śląski, powiat: lwówecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: umowa nr 29/-30/FP/2016
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gryfów Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lwówecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.08.2016
Data zakończenia pracy: 18.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Lwówecka 10, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Lwówecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.08.2016
Oferta pracy ważna do: 16.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obowiązki: - przestrzeganie procedur magazynowych - przyjmowanie, ewidencja i wydawanie towarów, - obsługa klientów w zakresie sprzedaży części zamiennych, - przyjmowanie zamówień na części zamienne, - aktywne pozyskiwanie nowych klientów, - prowadzenie bazy klientów oraz opieka nad stałymi klientami, - realizacja planów sprzedaży firmy, - współpraca z działem serwisu i sprzedaży w zakresie zamówień i sprzedaży części zamiennych i akcesoriów, - dbałość o powierzone mienie firmy. Godz. pracy 8-16.
Auto Diug - 2016-12-14 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
Restauracja Chińska - Marta Koczara - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembiński Marek - 2017-04-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w Restauracji Retro
USŁUGI GASTRONOMICZNE RENATA SKOWROŃSKA - 2016-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie dań
Hotel 1231 Sp. z o.o. - 2017-06-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie imprez, gotowanie a'la carte, dobra organizacja pracy, utrzymanie miejsca pracy w czystości
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2017-02-14 - Orzech (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Wyrabianie i formowanie ciasta na pizzę, wypiek ciasta, przygotowywanie sosów i dodatków, obsługa klienta.
MAŁGORZATA LOCH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "GO-JA", BAR-PIZZERIA "U GRUBEGO" - 2017-02-23 - Kraków (małopolskie)
Praca w Kuchni
RAFAELLO Rafał Sideł ul. Częstochowska 41, 26-065 Piekoszów - 2017-08-02 - Piekoszów (świętokrzyskie)
pomoc oraz wykonywanie konserwacji przedmiotów drewnianych lub drewnopodobnych, przygotowanie schodów, podłóg dla klientów i na potrzeby produkcji.
Stolarz Panas - 2017-01-27 - Mysłaków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Zgierz (łódzkie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-12-21 - Białystok (podlaskie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 1 rok stażu pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych, nadzór nad pracą w kuchni, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - bangalskiej. Praca w przedziale czasowym 6-14, 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA - 2017-09-06 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-04-06 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
W ZAWODZIE
SKLEP DROBIARSKI LEOKADIA PIĘTKA - 2018-02-27 - Ziębice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 16.00 lub 6.00- 14.00
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-11-08 - Słupsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Chorzów (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-02-21 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami. Dowóz gotowych zamówień do klientów (pizzeria)
GA STAR S.C. Pleszew - 2016-10-10 - Kępno (wielkopolskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskieji orientalnej, krojenie warzyw, wydawanie posiłków
SAP GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Cewice (pomorskie)