KUCHARZ (754J) Otwock oferta pracy FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA
Stanowisko: KUCHARZ (754J)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
Data publikacji: 2017-09-06
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:G. Narutowicza 47, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2000zł brutto+premia 30%
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (754J)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Otwock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: otwocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Otwock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
G/G) Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umowa na 3 miesięczny okres próbny z możliwościa pracy na czas określony.Praca w godzinach 8-16, 12-20( co druga sobota i niedziela).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLICÓWKA" KASPERSKA-BABIK MAŁGORZATA KRYSTYNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 31, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CVpierwszy kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia-Restauracja Soplicówka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.09.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadanie , obiady, kolacje )
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-02-02 - Chodzież (wielkopolskie)
przygotowywanie zamówień, potraw, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Żory (śląskie)
- przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, krojenie warzyw, wykańczanie i porcjowanie wyrobów kulinarnych
Jacek Filipek ENZO - 2018-08-24 - Kozubszczyzna (lubelskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
KOMPLETACJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH ZA POMOCĄ SKANERA ORAZ WÓZKA WIDŁOWEGO
EMRE COMPANY Tomasz Smolak - 2017-05-10 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Bar Samoobsługowy"Jędrek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Kościerzyce (opolskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 227 "WESOŁE NUTKI" - 2018-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)
gotowanie potraw; godziny pracy 10.00-18.00
RESTAURACJA "DA FRANCO" KRZYSZTOF FARYNA - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-07-11 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie posilków dla dzieci do lat 3
Żłobek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Białystok (podlaskie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa maszyn. Uruchamianie linii produkcyjnych. Wypenianie dokumentacji, kontrola jakości, wykrywanie i usuwanie wad produktu. Bieżąca konserwacja
BALTON Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.e-mail: kariera (at) bristol-rzeszow.pl Miejsce pracy: Restauracja ZEN SUSHI
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-10-12 - Iwkowa (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Stanisławowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków dla uczniów. - Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony.- Praca: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne (kucharz żywienia zbiorowego lub pokrewne). Wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie przy pracy w stołówce szkolnej.Kontakt osobisty (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice) w godz.: 9:00-14:00 lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą na adres szkoły (ul. Kazimiery Iłłakowiczówny 13, 40-134 Katowice).
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 36 IM.KRZYSZTOFA KAMILA BACZYŃSKIEGO - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Radzyminie - 2016-09-09 - Radzymin (mazowieckie)
praca w barze typu fast-food; obsługa grilla, obsługa kuchni, praca z klientem; dbanie o czystość i porządek
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO PRODUKCYJNE "SMAKOSZ" ZOFIA MAKOWSKA-KOSMALA - 2016-07-29 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-03 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego, czynności porządkowe, stosowanie wytycznych HACCP
Mr Hamburger Spółka Akcyjna - 2016-02-12 - Mszana (śląskie)