KUCHARZ Sępólno Krajeńskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
Data publikacji: 2017-05-12
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków na różne imprezy okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpoczęcia pracy: 22.05.2017
Data zakończenia pracy: 21.10.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, elektryczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie ogólnokształcące
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Kościuszki 11, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: sępoleński
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 12.05.2017
Oferta pracy ważna do: 11.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchani.Od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posilkow
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wągrowiec (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej i współpraca z szefem kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelowe Jolanta Hantszel - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie dań zimnych i gorących
A & R ROBERT WIERUCKI - 2017-09-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
Pomoc przy sporzadzanu produkcji kulinarnej, utrzymanie czystości, przestrzeganie przepisów BHP.Miejsce pracy: Wrocław Karczma LwowskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 71 343-98-87Oferta znajduje się w sali: G
Karczma Lwowska Waldemar Kołodziej i Cezary Flis Sp.J. - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i wyrób wyrobów garmażeryjnych głównie pierogów i naleśników
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
praca przy utrzymaniu czystości obiektu handlowego
Arma Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, mycie naczyń, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brenna (śląskie)
obsługa klientów,prace porzadkowe
Ośrodek Sportu i Rekreacji " Wyspiarz" Świnoujście - 2017-06-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni ukraińskiej i ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie: ciast, półproduktów, dań do wydania, sosów, sałatek; obsługiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porządek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zgłobice (małopolskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-03-14 - Głuchołazy (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prace związane z obróbką metalu. Prasowanie, cięcie, prostowanie, piłowanie (blach, prętów, rur), malowanie piaskowanie cięcie oraz tłoczenie na prasach, wycinania blach za pomocą plazm i laserów itp.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Tuchomie (pomorskie)
Praca w kuchni.Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zastępstwie praca jako rozwoziciel posiłków.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie soków, napojów, ciastek, sałatek, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Legnica (dolnośląskie)
praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - Oświęcim (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy.
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ - 2016-09-20 - Albigowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i dań, przygotowywanie farszy, dbanie o czystość w miejscu pracy, produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Paczków (opolskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje, catering, a mianowicie: gotowanie, przygotowywanie surowców do przyrządzania posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)