KUCHARZ/ KUCHARKA Głuchołazy oferta pracy KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK

Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
Data publikacji: 2018-03-14
Lokalizacja: Głuchołazy (opolskie)
Pracodawca: KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. JANA PAWŁA II 38, 48-340 Głuchołazy, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, dyspozycyjność, dobra organizacja pracy, pozytywne usposobienie, umiejętność pracy w zespole, mile widziane doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Nazwisko osoby zgłaszającej: Łukasz Krutak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.03.2018
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wierzbna (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Stare Babice (mazowieckie)
kierowca samochodu ciężarowego w transporcie międzynarodowym
TRANSGRYF TRANSPORT I HANDEL DARIUSZ PIOTROWSKI GRYFICE - 2016-11-07 - Gryfice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-08-10 - Radzymin (mazowieckie)
Praca w warsztacie przy naprawie samochodów.
AMITRANS Sp. z o.o. - 2016-12-27 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków - stół szwedzki
BIAŁE PIASKI Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Białogóra (pomorskie)
Przygotowywanie dań z różnych kultur kulinarnych.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O CZYSTOŚĆ W KUCHNI, INNE CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, kontakt z dostawcami i kontrahentami wietnamskimi oraz z UE
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sprzątanie piekarni i biur
"REMA" Sp. z o.o. - 2018-01-16 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-05-19 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
I Liceum Ogólnokształcące im. J. Śniadeckiego - 2017-09-18 - Pabianice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Samokontrola jakości przygotowanych posiłków; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków; Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków; Ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w zawodzie min. 5 lat
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
samodzielne przygotowanie dań, organizacja przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, zamówienia, podział obowiązków na zmianie, zarządzanie personelem w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-17 - Chełmek (małopolskie)
wykonywanie wszelkich konstrukcji niezbędnych na plac budowy np. kobyłek, pomostów roboczych i często także rusztowań, czytanie z planów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw według przepisów w języku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
obróbka termiczna. obróbka wstępna, zamawianie towaru, kalkulacja kosztu wyprodukowania potraw, zarządzanie zmianą
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Staniszów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-11-09 - Białystok (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2017-07-17 - Bielsko-Biała (śląskie)