KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
Data publikacji: 2018-06-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2018
Oferta pracy ważna do: 11.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
przygotoywanie posilków w restruracji
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, wybór składników najlepszej jakości, dbanie o właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację urządzeń kuchennych zgodnie z wymogami sanitarnymi i bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Ostrołęka (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Oborniki (wielkopolskie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-02-07 - Tczew (pomorskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
szwaczka-praca przy taśmie
Zakład Produkcji Odzieży "EXELLENT" Kowalski Jan - 2016-12-06 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2017-07-10 - Lubichowo (pomorskie)
Praca w hotelu, przygotowywanie dań, zestawów dla grup konferencyjnych i klientów indywidualnych. Wymagana praktyka
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2018-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków z kurczaka, dbanie o czystość na stanowisku
AMREST Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Tarnów (małopolskie)
przyjmowanie dostaw, realizacja prodkucji, rozładunek materiału, obsłiga transportu, kontrola jakości wyrobbu
Saint-Gobain Innovative Materials Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Żary (lubuskie)
Praca przy maszynie produkcyjnej - proste czynności produkcyjne. Praca w systemi trzy zmianowym
HUMAN&HUNTER Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów, napojów odpowiednich dla kuchni bałkańskiej, pobieranie surowców i półproduktów, porcjowanie, wykończanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Szkolenie BHP, ppoż, sanitarno - higieniczne; obróbka wstępnatowaru, przygotowanie potraw; dbałość o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad postępowania z żywnością; dyscyplina w zachowaniu czystości i hiegieny pracy; dobra organizacja; odpowiedzialność za powierzone zadania.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, UTRZYMYWANIE NA BIERZĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych oraz imprez zbiorowych.
Hanna Kubacka-Głąbiak ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY " HANIA" - 2016-02-09 - Margonin (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-07-31 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla 100 osób. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca jednozmianowa: 5:30-17:30; system pracy/12/24; praca wg grafiku caly tydzień. Wcześniejszy kontakt telefoniczny: 71 336 70 07. Oferta dostępna w sali G
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Koło Wrocławskie - 2017-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-03-05 - Jantar (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
zabiegi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Borowa (podkarpackie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zwoleń (mazowieckie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków wg. zasad zdrowej kuchni.
"MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczuańskiej ze szczególnym uwzględnieniem oryginalncyh receptur.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Łódź (łódzkie)