KUCHARZ Częstochowa oferta pracy "MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz - przygotowywanie posiłków wg. zasad zdrowej kuchni.
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: "MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Armii Krajowej 21, 42-218 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz - przygotowywanie posiłków wg. zasad zdrowej kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Konieczna samodzielność w wykonywaniu czynności na stanowisku oraz dobra organizacja pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Aleja Armii Krajowej 21, 42-218 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, dokumenty potwierdzające kwalifikacje, można wydac skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Najpierw kontakt te. celem umówienia spotkania, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Aleja Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 21
Profil działalności pracodawcy: Ruchome placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2016
Oferta pracy ważna do: 17.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw kuchni koreańskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
EDWARD KRAWCZYK BAR "U EDZIA" - 2018-01-11 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Samodzielne wykonywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Uniejów (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STOŁÓWCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-01-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw z surowców jak i półproduktów, praca przy grillu
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2018-03-26 - Julinek (mazowieckie)
zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
-produkcja potraw - zgodnie z planem i zamówieniem, sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym, dbałośc o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków, przestrzeganie zasad bhp oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (śląskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla załogi zakładu produkcyjnego; nadzór nad jakością przyrządzanych potraw; pomoc w wydawaniu posiłków pracownikom; nadzór nad utrzymaniem porządku oraz prawidłowym funkcjonowaniem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Mława (mazowieckie)
Kucharz - staż dla osób do 30 r. ż.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 5-13, 11-22 w Kołobrzegu, również w weekendy.
HNS 16 Sp. z o.o. (Hotel New Skanpol) - 2017-01-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Szkolenie BHP, ppoż, sanitarno - higieniczne; obróbka wstępnatowaru, przygotowanie potraw; dbałość o porządek miejsca pracy; przestrzeganie zasad postępowania z żywnością; dyscyplina w zachowaniu czystości i hiegieny pracy; dobra organizacja; odpowiedzialność za powierzone zadania.
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
Udział w codziennych treningach - udział w rozgrywkach sportowych -udział w wyjazdach i zgrupowaniach sportowych.
Gminne Zrzeszenie Ludowe Zespoły Sportowe - 2018-04-24 - Źlinice (opolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-04-03 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, obróbka mięs i warzyw. Wprowadzanie do menu tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Gdynia (pomorskie)
- - przygotowywanie posiłków- uroczystości rodzinnych- obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Gastronomia. Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych chińskich receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łódź (łódzkie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy i potraw
Alwo s.c. - 2017-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
wykonywanie operacji produkcyjnych, konfekcjonowanie wyrobów leczniczych i suplementów diety, eksploatacja maszyn i urządzeń, dokumentowanie przebiegu procesu na zmianie produkcyjnejumowa na zastępstwo
FARMACEUTYCZNA SPÓŁDZIELNIA PRACY "FILOFARM" - 2017-04-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków i produktów spożywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-06-23 - Wawrów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)