KUCHARZ KUCHNI KRESOWEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KRESOWEJ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2015-12-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KRESOWEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: angielski, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe; specjalność: kucharz kuchni kresowej; znajomość kuchni kresowej; 3 lata doświadczenia zawodowego potwierdzonego zaświadczeniami; mile widziana znajomość języka angielskiego. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych z kuchni wschodniej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.12.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 17.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-05-08 - Łomża (podlaskie)
praca na kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelarskie Wojciech Mękarski - 2018-06-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godziny w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, tłumaczenie przepisów, zakup towarów od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Mława (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na w/w stanowisku obejmuje zakup i zamówienia towarów zgodne z jakością i standardem firmy. Do obowiązków pracownika należy również kontrola towaru w magazynie i ich prawidłowe przechowywanie zgodnie ze standardami firmy. Wymagana jest również umiejętność tworzenia menu jak i przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, zarządzanie pracą personelu, dbanie o utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2016-10-21 - Niemcy (Niemcy)
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy. Kontakt z pracodawcą osobisty.
GET - GRZEGORZ MENCEL - 2016-07-20 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie posiłków dla osób przebywających w Zakładzie Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjnym w Kocikowie
Bogusława Lasota Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne - 2018-02-15 - Kocikowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem, wg. przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzegaie prawidłowego funkcjonowaia systemu HACCAP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczen kuchennych, zachowanie bezwzglednej higieny osobistej oraz cxzystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami SANEPID.
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-04-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków gotowych (dań, zup) wg ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu umówienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
j.w.
SZWAJCARKA SIKORSKI MARCIN - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-07-06 - Tczew (pomorskie)
samodzielny kucharz, wykonywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Szczawnica (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy pracach dekarsko-blacharskich; montaż blach trapezowych pokrycia dachowego, montaż krokwi, orynnowania dachów, inne bieżące prace wg zajmowanego stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Lwówek (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Tarnów (małopolskie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
obsługa stoiska mięsnegoobsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2017-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie gotowych posiłków dla gości restauracji,dbałość o najwyższą jakość, smak, estetykę, wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2017-03-09 - Nadwiślanka (lubelskie)
obsługa klientów baru, praca w godz. 12.00-20.00
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-10-07 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "POD STRZECHĄ" BARBARA PORADA - 2016-01-22 - Jastrowie (wielkopolskie)