KUCHARZ Jastrowie oferta pracy BAR "POD STRZECH膭" BARBARA PORADA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-01-22
Lokalizacja: Jastrowie (wielkopolskie)
Pracodawca: BAR "POD STRZECH膭" BARBARA PORADA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kili艅szczak贸w 22, 64-915 Jastrowie, powiat: z艂otowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jastrowie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: z艂otowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jastrowie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie zawodowe: mile widziane, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, prawo jazdy kat. B
Nazwa pracodawcy: BAR "POD STRZECH膭" BARBARA PORADA
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z艂otowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 11, 77-400 Z艂ot贸w, powiat: z艂otowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: z艂otowski
Gmina pracodawcy: Z艂ot贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Z艂ot贸w
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Barbara Porada
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z艂otowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posi艂k贸贸w,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianych towar贸w i przygotowanych posi艂k贸w,- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni ,- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni ,- znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2015-11-05 - Kozieg艂owy (艣l膮skie)
Znajomo艣c przepis贸w w zakresie ustawy o rachunkowo艣ci jak i przepis贸wpodatkowych
Zak艂ady Wyrob贸w Cukierniczych "MI艢" Sp. z o.o - 2016-09-09 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
gotowanie dla wczasowicz贸w w OW Z艂ota Rybka
O.W. "Z艂ota Rybka" (PKP - Natura Tour) w Dziwn贸wku - 2018-04-11 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00-22:00 Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna we Wroc艂awiu.
WROC艁AWSKA AKADEMIA KULINARNA SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2016-07-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Ko艣cierzyce (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Prace kuchenne, sporz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (ma艂opolskie)
KUCHNIA POLSKA
Jaros艂aw Szczerba ENERGO - 2018-04-20 - Bytom (艣l膮skie)
wg stanowiska
S艁O艃CE Marek Ward臋cki ; 艁贸d藕 - OW "S艂o艅ce" w D膮bkach - 2017-05-17 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MY艢LIWSKA" S.C. MICHA艁 MIGA艁A KAMIL MIGA艁A - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- koordynacja zada艅 jako艣ciowych dotycz膮cych produktu i linii produkcyjnej- opracowywanie i kontrola wska藕nik贸w jakosci- prowadzenie ewidencji status贸w reklamacji
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "KONSPO" MARIUSZ LATOS I ZBIGNIEW GLINIECKI - SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2016-06-10 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-04-20 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. Umowa na czas okre艣艂ony, praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 14:00-6:00.Miejsce pracy: Lokale nale偶膮ce do firmy American Trading Company sp. Z o.o. we Wroc艂awiuGotowo艣膰 do pracy w nadgodzinach, mo偶liwe wyjazdy do lokali firmy na terenie wojew贸dztwa dolno艣l膮skiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ORAZ PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-12-04 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Zabrze (艣l膮skie)
Prace porz膮dkowe w budynkach inwentarskich, za艂adunek i wy艂adunek pasz.
INSTYTUT TECHNOLOGICZNO-PRZYRODNICZY w FALENTACH ZAK艁AD DO艢WIADCZALNY w BIEBRZY - 2018-01-18 - Biebrza (podlaskie)
prace og贸lnobudowlane, m. in. tynkowanie, murowanie, g艂adzie
ZAK艁AD REMONTOWO-BUDOWLANY "GEMINUS" - RYSZARD JANUS - 2016-05-23 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w i p贸艂produkt贸w, wydawanie gotowych produkt贸w na restauracj臋 i do hotelu, przygotowywanie drobnych zam贸wie艅, utrzymanie kuchni w czystym stanie
RIESENGEBIRGE ADVENTURE S.C. Rezydencja BIA艁Y JAR - 2016-07-14 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
-Przygotowywanie 艣niada艅,-Nie wymagamy do艣wiadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-08 - Gniew (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
"GO艢CINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej pod nadzorem szefa kuchni, utrzymywanie porz膮dku, prace porz膮dkowe. Praca na umow臋 zlecenie, 156 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-21:00. Oferta dost臋pna w salii G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Go艂膮b (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2018-04-30 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶 bilet贸w, wypisywanie faktur, rozliczanie kierowc贸w, przygotowywanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Sprzeda偶 ci膮gnik贸w i maszyn rolniczychkontakt e-mail: biuro (at) rol-mech.plPraca na terenie powiatu buskiego.
ROL-MECH Gra偶yna i Jan Grze艣ko Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 kebabu.
MONTEGASTRO Sp贸艂ka cywilna - 2016-06-17 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)