KUCHARZ ŚNIADANIOWY Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy ważna do: 08.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
zliczanie towaru, obsługa skanera ręcznego, prace porządkowe na terenie marketu
FULL JOB POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-09 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw i napoi, porcjowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ MIĘSNYCH, JARSKICH, POŁMIĘSNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ WYNIKAJĄCYCH ZE SPECYFIKI ZAJMOWANEGO STANOWISKA, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I POD PRESJĄ CZASU, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, SPRZĄTANIE I MYCIE STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
WG. PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
- Bezpośrednia obsługa klienta. Oferowanie usług bankowych. Obsługa kasowa.- Wynagrodzenie: 3200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony od 01.01.2017 r. do 31.12.2017 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30, 10:30-18:30. Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe. Mile widziane doświadczenie zawodowe w obsłudze klienta. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: rekrutacja.katowice (at) pkobp.pl
POWSZECHNA KASA OSZCZĘDNOŚCI BANK POLSKI SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-02 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: brak wymagań; Zakres obowiązków: Praca w charakterze pizzermana; umowa zlecenie; praca w godz. 13:00-22:00 na 1/2 et.; miejsce pracy: Gliwice;
Stara Chata Dawid Jakubowski - 2017-02-23 - Knurów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowanie sali konsumpcyjnej do obsługi, udzielenie informacji gościom dotyczących kart menu, przygotowuywanie i podawanie coctaile i inne drinki, przygotowuje i obsługuje catering, przygotowuje i serwuje desery, pomoc w przygotowywaniu i serwowaniu potrwa, obsługa programu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
-
WELT-TOUR Katarzyna Dąbrowska - 2016-02-01 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)
przewóz towarów w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łazy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. WYNAGRODZENIE 1850 + PREMIAWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF: 791 111 189
Zofia Piśko Hebe - 2016-07-11 - Jarosław (podkarpackie)
Kuchnia staropolska. Okres próbny trwa 3 miesiące. Praca w godzinach 6.00-22.00
OŚRODEK SZKOLENIA SPORTOWEGO FORREST, FORREST CATERING, FORREST BEATA SIELUK - 2017-06-28 - Brzednia (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z zamówieniem konsumenta. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-20.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-09-28 - Nowy Duninów (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (małopolskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-02-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Konserwcja i naprawy użytkowego sprzętu, przenoszenie wyposażenia biur, sprzątanie terenu wokół Komendy
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
GK s.c. Małgorzata Cegłowska, Konrad Gierczyk - 2016-05-12 - Opalenica (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy 7.00- 15.00; okres zatrudnienia 15.05.2017 - 15.05.2018. Kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny w celu ustalenia terminu spotkania
BURY-TURYSTYKA S.C. JAN BURY ŁUKASZ BURY - 2017-03-09 - Rowy (pomorskie)
zmianowość:7.00-15.0015.00-23.0023.00-7.00
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2016-10-11 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, sporządzanie posiłków, obróbka surowców do produkcji posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, dbanie o jakość, smak i estetyke posiłków. Obsługa maszyn i sprzętów kuchennych, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, pobieranie prób żywnieniowych i właściwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Głogów (dolnośląskie)