KUCHARZ Białogóra oferta pracy BIAŁE PIASKI Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - stół szwedzki
Data publikacji: 2015-12-07
Lokalizacja: Białogóra (pomorskie)
Pracodawca: BIAŁE PIASKI Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okrężna 1, 84-113 Białogóra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - stół szwedzki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białogóra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krokowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2016
Data zakończenia pracy: 15.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BIAŁE PIASKI Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
WŁADYSŁAWA IV 1-5/2/13, 81-353 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: WŁADYSŁAWA IV
Numer budynku pracodawcy: 1-5/2/13
Profil działalności pracodawcy: Przygotowanie terenu pod budowę
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2015
Oferta pracy ważna do: 15.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków z rozszerzoną specjalnościa kuchni ukraińskiej, obsługa gości z Ukrainy na śniadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Złotoria (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
FRANKOR Marcin Bilski - 2016-10-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Borowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań gastronomicznych. Organiziwanie i planowanie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
praca w restauracji, stanowisko samodzielne
Natalia Krajewska "Siesta Bar" - 2016-03-02 - Lębork (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I NAPOJÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW I NAPOJÓW KLIENTOM, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, ZMYWANIE NACZYŃ, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACYPraca na czas określony: 25.02.2019-31.12.2020Godziny pracy 9:00 - 18:001/2 etatuPRACA W DNI ROBOCZE 4 H DZIENNIE ALBO 8 H CO DRUGI DZIEŃ - DO UZGODNIENIA
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-06-18 - Zygry (łódzkie)
gotowanie potraw kuchni bengalskiej utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Sokołów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
Praca w kuchni, kelnerowanie, zmywanie, przygotowywanie posiłków, sprzątanie.
Centrum Animacji Misyjnej Księży Werbistów - 2018-02-02 - Ocypel (pomorskie)
- zarządzanie oddziałem firmy,- możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania,- pozyskiwanie nowych klientów / spotkania z klientami,- raportowanie sprzedaży,- dbanie o dobre kontakty z klientem,- praca w programie pakiecie Office (Word, Excel),- tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów,- dbanie o dobry wizerunek firmy.
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2017-08-01 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów,deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Osiny (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, obsługa maszyn i urzadzeń gastronomicznych niezbędnych do wykonywania pracy zgodnie z ich przeznaczeniem, układanie menu dla restauracji, kawiarni oraz menu cateringowego
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań regionalnych wg.receptur kuchni wschodniej- zarządzanie pracownikami podwładnymi- pakowanie dań- godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Łódź (łódzkie)
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2017-05-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
kucharz w bistro
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2019-08-30 - Tarnów (małopolskie)
Praca w kuchni, gotowanie, sprzątanie.
J.E. - MAX - JACEK MAKSYMOWICZ - 2017-01-24 - Brajniki (warmińsko-mazurskie)
- praca w charakterze kucharza w głównej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego, a dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Ferienzentrum Schloß Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
przwóz towarów(beton)
Firma Usługowo - Handlowa Marian Misztal - 2016-09-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni bezngalskiej, przygotowywanie dań i kalkulacja cen potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Nadzór i samodzielne wykonywanie ukraińskich zrazów ziemniaczanych z różnymi farszami.
twojbillboard.pl RAFAŁ ŚPIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowanie posiłków
CARITAS Diecezji Sandomierskiej - 2019-06-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków; przewóz dań na terenie zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Mława (mazowieckie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalkeżnione od umiejętności i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
wykonuwanie prac ślusarskich
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świdwinek (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz
Garmażer S. C. Ewa Powała, Jacek Gorol - 2019-12-04 - Bytom (śląskie)
Gotowanie i wydawanie potraw kuchni wietnamskiej, chińskiej (azjatyckiej). Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-16:00; 14:00-22:00.Proponowany okres zatrudneienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Bar HA-SANG Nguyen Dinh Ha - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, obróbka ryb, gotowanie zup.
Smażalnia Ryb "Fliper" Agnieszka Florian-Tyrakowska - 2019-10-11 - Ściegny (dolnośląskie)