KUCHARZ Bielsko-Biała oferta pracy PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
Data publikacji: 2017-07-17
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu.Praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2 800 zł brutto + nagroda uznaniowa.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, techniczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, doświadczenie 2 lata na wymienionym stanowisku, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność pracy wielozadaniowej oraz pracy w zespole.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PPHU "POD GWIAZDĄ" S.C.BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV wysłać na adres e-mail, lub kontaktować się telefonicznie w godz. 8-15.00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Michała Grażyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 141
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2017
Data dodania oferty pracy: 17.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Samodzielny Wojewódzki Zespół Publicznych Zakładów Psychiatrycznej Opieki Zdrowo - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
-
Zakład Wiertniczo - Studniarski Adam Dunst - 2016-03-29 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej Wędrowiec Ewa Wystup - 2017-09-29 - Bytom (śląskie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (śląskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Białystok (podlaskie)
Kucharz kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
montaż podestów, składanie profili aluiniowych, pakowanie gotowych produktów, przygotowywanie produktów do wysyłki
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bogacica (opolskie)
wypozyczanie książek i czasopism, obsługa uzytkowników biblioteki, czytelni internetowej, rejestracja czytelniów, porządkowanie książek, bieżąca konserwacja księgozbioru i inne
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libiąż (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchenn.Pobieranie próbek żywnościowych.
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa Józefa Nathana w Branicach - 2018-10-24 - Branice (opolskie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, organizacja pracy zespołu.
Firma Handlowo-Usługowa Michał Grabowski - 2016-05-18 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-06-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-06-20 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Zduny (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków oraz ich dostarczanie klientom na miejscu i dostawa we wskazane miejsca.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Pokój (opolskie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przestrzeganie zasad BHP, ISO, HCCAP; delegowanie zadań pomocy kuchennej; przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami wg jadłospisów
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej, udział w sporzadzaniu inwentaryzacji i zamówień,
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowca
STAWY MILICKIE Spółka Akcyjna - 2016-02-17 - Ruda Sułowska (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR.OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ.UKŁADANIE MENU, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ LOKALU.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętności: analizowanie rysunków roboczych i ustalanie na ich podstawie rodzaju i zakresu robót montażowych, potrzebnych materiałów pomocniczych oraz narzędzi, sprzętu i maszyn; uprawnienia: mile widziane na wysokości, doświadczenie zawodowe: min . 2 lata na w/w stanowisku, mile widziana znajomość j. angielskiego podstawy (techniczny). Ogólny zakres obowiązków: składanie elementów konstrukcyjnych, metalowych, drewnianych, analiza rysunków roboczych oraz ustalanie na jej podstawie rodzaju i zakresu robót montażowych, elementów wykończeniowych, przygotowywanie elementów konstrukcji do montażu, ścianek, zabudowy, posługiwanie się dokumentacją projektową, specyfikacjami technicznymi wykonania i odbioru robót budowlanych, normami, katalogami oraz instrukcjami dotyczącymi montażu ścian działowych, sufitów podwieszanych, obudowy konstrukcji dachowych oraz okładzin ściennych i podłogowych, dobieranie i przygotowywanie materiałów oraz narzędzi i sprzętu do wykonania robót. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, gospodarowanie towarem, praca w Rytrze
"METRO-OIL" sp. z o.o. - 2015-12-24 - Rytro (małopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)