KUCHARZ Bełchatów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-01-24
Lokalizacja: Bełchatów (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
pn-nd 12-22, 40 godz./tydz. system równoważny, 2 dni pracy/ 2 dni wolne
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bełchatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2018
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDU
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DOŚWIADCZENIE NA DANYM STANOWISKU PRACY
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
Bawełniana 3, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: bełchatowski
Gmina pracodawcy: Bełchatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bełchatów
Ulica pracodawcy: Bawełniana
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Restauracja, pizzeria
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2018
Oferta pracy ważna do: 27.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
PERFEKCYJNA ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ORAZ ICH ZASTOSOWANIE W KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE LISTY ZAKUPÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-05-16 - Mielec (podkarpackie)
OBSŁUGIWANIE I NADZOROWANIE URZĄDZEŃ DO PRZYGOTOWYWANIA I KONSZOWANIA MAS CZEKOLADOWYCH, OBSŁUGIWANIE I NADZOROWANIE DO FORMOWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH I POKRYWANIA ICH MASĄ CZEKOLADOWĄ LUB INNĄ, NADZOROWANIE PRAWIDŁOWOŚCI PRZEBIEGU POSZCZEGÓLNYCH OPERACJI I PROCESÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, OBSŁUGA KOMPUTERA, SPOSTRZEGAWCZOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ODPOWIEDZIALNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE W WYKONYWANĄ PRACĘ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, 3 MIESIĘCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2015-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Sklep Spożywczo Przemysłowy Bar Gastronomiczny Alicja Odowska - 2016-06-07 - Węgrów (mazowieckie)
sporządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie (pizza, kebab)
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Kraków (małopolskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy,znajomość kasy fiskalnej. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-11-30 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-09-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji - praca w Zawierciu Hotel Villa Verde
Grupa Łapaj Sp. z o.o. , Spółka jawna - 2016-02-17 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw Dbanie o jakość produktówUtrzymywanie czystości na stanowisku pracy
ORBE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
pRZYGOTOWYWANIE DAŃ , PÓLPRODUKTÓW, DO DAŃ TYPU SOSY, SAŁATKI. pRACA W ZESPOLE W .KUCHNI. pRACA NA 2 ZMIANY . pRACA W GODZINACH 8.00-02.00 . Tygodniowo 40 godzin we grafiku ustalanego elastycznie.
PPHU "EDMA" S.C. - 2017-06-23 - Opole (opolskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-05-06 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wielu kuchni
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Mętno (zachodniopomorskie)
Montaż instalacji i urządzeń sanitarnych
AGD Instalacje Katarzyna Wąsowska - 2016-11-29 - Siedlce (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Stare Dłutowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Pracownika Oświaty - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie ( w przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie)praca 1 etat ul. Zdunowska 160, 63-700 Krotoszyn 2 etat 63-720 Nowa Obra 75,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PETROL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-12 - Nowa Obra (wielkopolskie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, w tym Doner Kebab, Adona Kebab, tureckie kotlety mielone.
NAZAR - 2017-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
- obsługa obecnych i pozyskiwanie nowych klientów firmy,- przygotowywanie ofert i wycen,-realizacja planów i zadań sprzedażowych na określonym rynku,- przeprowadzanie podstawowych badań rynku,- kontakt z agencjami/urzedami celnymi i firmami spedycyjnymi,- organizacja i nadzór nad wysyłkami towarów i dokumentacją handlową.
Przedsiębiorstwo Badawczo-Wdrożeniowe "Frako-Term" Sp. z o. o. - 2017-06-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)