KUCHARZ Zamość oferta pracy BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy,znajomość kasy fiskalnej. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
Data publikacji: 2017-11-30
Lokalizacja: Zamość (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 34, 89-200 Zamość, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy,znajomość kasy fiskalnej. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godziny 10-18,12-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nakielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Obsługa kasy fiskalnej z elementami fakturowania
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: obsługa kasy fiskalnej bez faturowania
Nazwa pracodawcy: BAR M.A.J. Joanna Pęczek
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 46, 89-100 Nakło nad Notecią, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv,skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nakło nad Notecią
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nakło nad Notecią
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 46
Nazwisko osoby zgłaszającej: Joanna Pęczek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nakle nad Notecią
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
HUMAN SERVICES sp. z o.o. - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julianów (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posilków kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-22 - Świerże Górne (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej typu kebab.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków i inne prace kuchenne
SALTON Andrzej Góra - 2019-01-15 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków osobom starszym
Szczecińskie Stowarzyszenie "ZŁOTY WIEK" - 2016-02-05 - Stara Rudnica (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane 3 mies. doświadczenie w przygotowywaniu dań kuchni ukraińskiej: lepieniu pielmeni, kreplachów oraz charotesu według oruginalnej receptury ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków (zup, dań jarskich, barowych, smażenie mięs), wydawanie posiłków konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-11-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg ustalonego planu produkcji i zgodnie z wdrożoną technologią, obróbka wstępna warzyw i owoców, porcjowanie pakowanie, wydawanie posiłków.
Zakład Aktywności Zawodowej - Czarne - 2019-01-22 - Czarne (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. praca w godzinach 11-20, 14-24
PPHU FESTO s.c. Mariusz Stotko, Dariusz Ferens - 2018-10-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw i dań wg. sztuki kucharskiej, tworzenie bazy sosów i dań jako surowców do dalszego wykorzystania w przygotowaniu dań, przygotowanie od strony kuchennej imprez okolicznościowych, obsługa codziennego ruchu na sali
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Turek (wielkopolskie)
Praca w kuchni, typowe obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2015-11-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2017-08-10 - Chojnice (pomorskie)
praca na dwie zmiany w PogorzelicyWynagrodzenie do uzgodnienia ZAKWATEROWANIE I WYZYWIENIE ZAPEWNIONE
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-07-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Nadzór zapewniający zachowanie standardów jakości produktów, nadzór nad pakowaniem i wysyłką towarów.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "CENTRUM" SP. Z O.O. - 2016-12-29 - Kunowa (podkarpackie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
NATALIIA OLCHAK - 2016-02-26 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obsługa sprzętu, urządzeń gastronomicznych, bieżąca realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Możliwość pracy również w systemie 12 godz. co drugi dzień. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chodów (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2019-01-02 - Radom (mazowieckie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz, kuchnii indyjskiej
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-26 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowanie dań z sezonowych i świezych produktów. Gotowanie posilków à la carte jak również dań bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)