KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Opole oferta pracy CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw; praca w wymiarze 1/4 etatu,
Data publikacji: 2017-07-05
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wroclawska 154, 45-837 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw; praca w wymiarze 1/4 etatu,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 3-miesięczne doświadczenie w pracy w oryginalnej kuchni tureckiej;
Nazwa pracodawcy: CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Wrocławska 154, 45-837 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 154
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.07.2017
Oferta pracy ważna do: 26.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków.Praca w godzinach 7-15 codziennie lub 7-19 co drugi dzień.
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2018-11-27 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2018-02-10 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni niemieckiej. Praca w Łodzi i na terenie RP
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Restauracja DES KAISERS PAVILLON Griehl Bernd - 2015-12-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
p;rzygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów garmażeryjnychPraca sklep Intermarche Gniezno
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
układanie kompozycji kwiatowych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
tradycyjna kuchnia domowa
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2016-04-11 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Przemyśl (podkarpackie)
gotowanie potraw
Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny - 2016-02-15 - Romanówka (lubelskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw
ENZO s.c. Tomasz Adamczyk , Paweł Miłek - 2017-08-07 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w/g zamówień z bufetu, menu na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2016-03-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz potraw małej gastronomiipraca 2 dni pracy /2 dni wolnego
Jerzy Moskal KAREN - 2017-12-06 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie, gotowanie kuchni orientalnej, szcze4golnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 08:00-16:00, 14:00-22:00.
Tawerna "U Faryja" Marcin Faryj - 2017-03-23 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubicz Górny (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2016-10-20 - Biała (opolskie)
jw.
Przedsiębiorstwo Napraw Infrastruktury Sp z o.o. w Warszawie w upadłości układowej - 2016-06-16 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-08-31 - Lębork (pomorskie)
montaż instalacji sanitarnych
Przedsiębiorstwo Usługowe "MONTAGAZ" - 2017-07-07 - Strzegom (dolnośląskie)
SEGREGOWANIE PRODUKTÓW, OBRÓBKA WSTĘPNA PRODUKTÓW, PRZYGOTOWANIE DAŃ NA ZAMÓWIENIE, PRZYGOTOWANIE CIAST I DESERÓW, SEGREGOWANIE NACZYŃ I NARZĘDZI KUCHENNYCH, UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW
AMW REWITA Sp. z o.o - 2018-02-07 - Jurata (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- przyjmowanie korespondencji,- prowadzenie rejestru FV,- obsługa klienta,- pomoc kadrowo/płacowa,- systematyczność,- uczciwość,- lojalność,
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ostroróg (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej
HOSTEL EVOTEL Ewa Zofia Żukowska - 2017-04-03 - Zielonka (mazowieckie)